!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Sunday, 31 July 2011

Seronok Sangat Ke Ade Follower Ramai ni?

pesanan dpd penaja:
entry ni takde kaitan dgn yg yg hidup ataupun yg telah jd arwah

bismillahirahmanirahim.. Assalamualaikum..
korang sihat? esok puasa ke? hee..
td belek2 laptop sambil melayan cekadak si kecik comel tetiba terlintas kt kpala otak psal tajuk kt atas tu.
pastu mula la kpala otak dynda ni berputar ligat konon nak buat entry pasal ni sampai budak kecik tu pon aku tak layan kejap. haha padan muka. dah hilang kemana dh. biar dulu, jap lg baru carik. 
ni ha nak tanya, seronok sangat ke ade ramai follower ni? bangga ea? err..err..sory ye, dynda bukan nak tuju dekat sape2, especially yg otai2 yg ade follower beribu riban. bukan.. tidak sama sekali. daripada dynda nak tuju mnde ni kat dorang2, baik tuju lagu kt THR.FM je, bole jugak buat halwa telinga petang2 ni. ye dak?  dynda cuma nak cakap mnde ni secara umum je. esok kan nak puasa. erk. ada kaitan ke? oh takde
ermm.. bagi dynda la kan, jumlah follower ni bukannya sesuatu yg penting. tapi jumlah pembaca setia tu yang penting. dynda cakap terus terang ea, follower dynda tu klo korang tgk ade la dlm 100 lebih2 kan? ciput je sebab aku cuma blogger picisan, bukan retis. tapi dalam 100 lebih2 follower tu, tak sampai pon 10 org yg menjengukkan kepala stiap kali dynda post entry. bukan kata nak jenguk, bayang pon takde. hampa. aku mnaip macam syok sendiri je. nasib la badan.. klo xnk jenguk, follow buat ape? jap lagi ade jugak yg unfollow aku ni. haha. pliz jangan. *buat muka kesian
dynda selalu terfikir, kenapa? kenapa? dan kenapa lagi. jap lagi nak g nangis dalam almari. sobs.
cuma ade la sorg dua yg agaknye kesian kt dynda, so dorg seringkali la jugak singgah n komen2 kt entry dynda yg smemangnye mcm hampeh ni. hoho. ni ha dorg
haa..dorg2 ni jela yg slalu support dynda. tq korg :') 
nah amik ni
syg korg lebih2! :P
ok lah, nak g meroyan jap. haha tipu. babai :)

nota darjah 6:
err.. jgn marah aa.. -NO WAR- ("(^_^)")

24 comments:

zulhilmi.tempoyak said...

tak sonok.....kot...
hihihi

diya said...

huuu,
dynda .
mcm sedih je entri ni.

think +ve.
ni maybelah, maybeee.
biasenye blogger msti ada bnyk blog yg di follow kan? kalau nak buka tiap blog, komen tiap entri, walau intenet lembab cam hapee je pun susah gak kan.
(marah berukbeng)


sekadar pendapat, peacee :)

Fyzal said...

it takes time to get your own readers. releks ok dan pelan pelan kayuh. kena usaha lagi. cari tip-tip untuk dapat kan pembaca setia. bila tulis mesti nk orang bace kan. dan jgn risau, takde org komen tak bererti takde org bace.

akuwanblur90 said...

alooo.. selamat berpuasa dynda.. :)

miss dynda said...

@zulhilmi
aah x sonok, raya je sonok >:P

miss dynda said...

@diya
sje buat2 sedih,esok kan nk raya. eh silap, puasa. haa

*setuju! dynda pon nak marah berukband dynda ni >.<

miss dynda said...

@fyzal
hee.. x kesah pon sbenarnye. sje buat2 tacing! >.<

*anyway thanks utk kata2 smgt tu :')

miss dynda said...

@akuwanblur
slmt berpuasa jugak.. jgn ponteng pulak! >:P

k e y r i said...

pada saya FOLLOWERS ramai tu xde ape pon,
tapi kalau READERS ramai tu yg seronok!

iniialahaku said...

xberminat dgn fllowers..hnya brminat dgn komen...hahaha

Fathin Fazila Razali said...

mgkn ada yg anggap follower ni knl blog diorg. makin byk follower makin ramai yg knl... tak kisahlah kalau 100 follower tu tak menjengah blog kita setiap kali kita buat entri baru...zyla sntasa cuba utk tgk segala entri yang terbaru dr blogger di dashboard.. cuma nak komen tu ... kdg2 jelah... sbb takut pulak menyinggung atau apa yg kita komen tu menimbulkan slh fhm... shoutmix dan ruang komen yang kita sediakan tu mgkn tak ramai yang menyapa disitu.. tapi kita pun tak tahu berapa yg lebh suka membc entri drpd komen kan?

miss dynda said...

@keyri
ha,tau tkpe. :')

miss dynda said...

@iniialahaku
erk.hoho

miss dynda said...

@zyla
ade btuknye jugak kn. nk jdik silent reader jugak la >.<

Pyka Rahmat said...

ada seronok ada tak seronok. lagi penting pembaca dari pemfollow :)

Qaseh dalia adelia said...

yup agree ...

miss dynda said...

@pyka
ha,btol3.. :')

miss dynda said...

@qaseh
agree ape? hek

Amni said...

hihi... setuju ngan diya... maybe la kan.. maybe.. mari kita beramah mesra supaya boleh menambah yang berkunjung di blog kita... hiks....

miss dynda said...

@amni
mari bejimba.. hek :'P

A retarded kitty said...

50% dalm diri aku tidak tahu kenapa mereka follow blog aku

miss dynda said...

@a retarded kitty
hah, tau takpe!

Nurasyiqin said...

hah..love cikin eh??love u too !!!=p

mmg yg penting adalah readers n respon mereka..senang jer..tak semestinya beribu raban tu ada pembaca setia..yg penting ikhlas blogging n hubungan sesama blogger..=)

miss dynda said...

@cikin
love? mesti.. hiks!
betol tu betoll.. :')