!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Monday, 25 July 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


dengan lafaz Bismillah maka dynda skali lagi menge'join'kan diri dlm segmen uncle beben ni.
tgk tjuk tu, "brani ke kritik blog aku?"
huahuahua sepatotnya tnya diri sndri tu dlu dynda, "brani ke nk kne kritik ni?" kerh kerh kerh..
ala! dynda x kesah la kne kritik, dua tiga hari lepas pon dh kne kritik ngn incik stalker. tak mati pon.. hahahah! sembang lebih. ok la, sila2 la kritik blog budak noob yg pastinya bnyak kelemahan ni ye.
TAPI! nak kritik pon biar berhemah ye. ayt2 kasar yg boleh mnyakitkn hati tidak dibenarkan sama sekali. noktah.
sekians :)
-MAJULAH BLOGGER UNTUK NEGARA-
boleh gitu? tak boleh sudah.

nota kaki:
oh lupa, sape nk join klik <<SINI>>  :')

27 comments:

cleverspider55 said...

bkn tak berani tp tak ada sbb nak kritik..hehe..anyway,sy pun msh mentah lg.
Sukses ber segmen k

kura said...

xberani sy nk join. sy ni hati macam kapas. nnt sy sentap, sy tacing. amboi! haha...

woo.. dah mcm anak angkat abg beben je dynda ni. follow perkembgn abg beben 24jam! wuh wuh..

miss dynda said...

@cleverspider
xde sbb ea? hee.. thanks anyway :)

miss dynda said...

@kura
hahah. yolah kura. hati mcm kapas ye? mintak cket nk buat sumbat tlinga. ahaha

mesti la, untung la klo bleh jd ank agkt abg beben! hakhakhak

sue perbs.. said...

blog ni ok dah.. emm.. tulisan tu je kot.. klu sy bleh je bce.. hehe..

http://sueperbs.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

the fik's said...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

miss dynda said...

@sue
oh yeke? tp dynda suka ngn tulisan tu. huihuihui (akn dipertimbangkan) :')

miss dynda said...

@fik
dynda tak suka serabut2 serabai ni. nt kang blog jd berat takde sape nk jrnguk sbb jenuh nk loading.. ahaha thanks fik, jp lg dynda follow balik :)

zaeimah ismail said...

byk sgt post...show 2,3 je la..
btw,ur blog nice..^^


meh kritik sy plak..

Cik Ceria said...

wah..suke header tu..chumell ^_^

tak tahu nak kritk ape..hehe

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

miss dynda said...

@zaeimah
okeh, akn dikurangkn post tu
mekaseh :))

miss dynda said...

@cik ceria
hikhik mekaceh.. ^^

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

miss dynda said...

@miss chubby
hee.. thanks! :')

**YaNa YassiN** said...

Follow dan kritik sini :

Blog simple & menarik,.. Nampak ok dah,...

http://yanayassin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

miss epa said...

blog ni smua da okay.tp feedjit xpyh ada kot. :)

bley kritik sy juga :

http://missepafazwin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

.: Mr Aril :. said...

nk kritik tuan belog, xmo kritik blog..hehe..;)

blog cantik..background nk love2 gitu..hoho loading pun oke..pnggunaan warna pun bagus..nampak mudah untuk dibaca..;)

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mish Apple said...

1.buang lebah kt sebelah ni
2.buat scroll untuk sidebar yg pnjang

http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zulhilmi.tempoyak said...

rs mcm dah ad komen sblm ni...huuu

miss dynda said...

@yana
oho, tq my follower yg ke sratos :P

miss dynda said...

@miss epa
orait bebeh, akn dpertimbangkn. gracias :)

miss dynda said...

@mr aril
hikhik. kritik tuan blog ye? hee.. mekasih :')

miss dynda said...

@mish apple
err..tp syg la kt bee tu. hiii :P

miss dynda said...

@zulhilmi
mne3? takde pon.. :P

Mrs. Farhan said...

Blog berat la nak scroll bawah. Boleh x buang widget lebah tu.

Tapi kalau awak lagi suka blog awak berat, x payah la buang.

Feedjit x perlu letak. Sila buat scrollbar untuk yg panjang berjela tuh.

Dan sila statik kan background.Just untick kat scroll with page. =D

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

miss dynda said...

@mrs. farhan
okeh, tq :)

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ