!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Saturday, 31 March 2012

April Fool Hotak Kamu!

Assalamualaikum..

hah. hairini 31 hari bolan 3! plan nk buat april fool ke kamu?? 
eh, katanya april fool tu haram. SERIOUSLY?? kenapa aku tak penah tahu? jahilnye gua. siap penah jd mangsa lg tuh. dulu la. dulu. puii

***
tok dalang: hoi! smpai hati ko buat aku cmni kan? aku tak sangka prngai ko mcm ni
mangsa: wehh ape nih? aku buat salah ape? aku curi spenda ko ke? oh TIDAK!
tok dalang: suda la ko. mulai harini kita putus kawan!
mangsa: ehhh ape ni? aku buat salah ape ni? bgtau la pelis pelissss T__T

>>dialing... tuttt tutt.. tutt tutt.. ~~(this is the voice mail box for the number blablabla)<<

ya Tuhan.. ape salah aku nih.. tak semena rasa nak tuju lagu d'masiv-apa salahku

maka keesokannya sang mangsa(aku lah tuh) pegi kelas sambil buat muka monyok
*monyok means muram

hah! tudia2 tok dalang dah masok kelas! tak kira. aku nk merajuk jugak. merajuk jugak sambil hentakhentak kaki. *gedik ini perempuan

5 minit kemudian...

kawan meja sebelah: nah, ade surat utk ko..bukak weh bukak!

tadaAA!!
gambar hiasan. lukisan 'tok dalang' tu lg SUPERB wa ckp lu :3

APRIL FOOL HOTAK KAMU! ok aku merajuk 2 minit.
***
dah abes. aku rase ni entry paling kebudak-budakan yg aku penah tulis. fuuuuuu~! byebye

nota kaki cagu:
-x payah la nk main april fool segala. bole buat org mati kne high attack tahu? o.O

Tuesday, 20 March 2012

Seribu vs Cinta, Mana Kau Pilih Oii?

Assalamulaikum..

ada paham?

bila kau kejar duit, kau kesuntukan masa. 
bila kau kesuntukan masa, kau lupa orang yang kau sayang. 
bila kau lupa orang yang kau sayang, kau buat dia kecik hati. 
bila orang yang kau sayang kecik hati, dia mula tawar hati. 
bila dia mula tawar hati, dia dh x berapa nk kesah dengan kau. 
bila dia dh x berapa nk kesah dengan kau, dia mula main kenyit2 mata dengan jantan lain *gatal jugak perempuan nih. 
bila dia mula main kenyit2 mata dengan jantan lain, kau dalam situasi terancam. 
bila dia dah jatuh hati degan laki lain, kau? 
kau melepas lah jawabnyeee.

hoh. nampak? sikit punya panjang formula aku, kalah sungai Nil. nak cakap nye masa tu penting dalam C.I.N.T.A. tahu tak wahai lelaki2 sekalian? yg gay tu x payah tahu pon takpe.
so, kau rasa worth tak kau gadai (abaikan) hati perempuan yg sayang kau, terima kau baik buruk, semata2 untuk duit yang hanya berjumlah seribu hengget? kalau kau rasa worth tu agaknya kau ni buta kayu dalam cinta. 
sekian. no hurt feeling. peace yooo~

persoalan:
lari topik ke aku nih? okbye