!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Monday, 19 September 2011

Hantu Tandas Pon Ade??

Assalamualaikum..
*tak puas hati tak dapat cuti Hari Malaysia. demmit!
17/09/2011-siam kena bom?? 3 rakyat malaysia mati??? Ooo Mai God!
nasib yang 3 org tu tak termasuk dynda. maklum la, 17 hb tu jugak dynda g kawen lari kt siam. whoppss
SYUKUR KERANA MASIH DIBERI PELUANG UNTUK HIDUP

lepas balik dari kawen lari kat siam tu, terus pergi shopping kat billion
*korang tau ke billion tu kat mana? heh
sesampainye kt billion, tetibe la pulak nak kencing. itu pn kne bgtau ke?
haruslah bgtau, isi penting oke! *sila bulatkan mata anda dan baca dengan teliti!

masuk je tandas tu, kawan aku siap kutuk2 tandas tu kotor.
balasannye? haa.. balasannye aku TERKUNCI dalam tandas tu! TERBAIK!!
ape lg, aku pon memekik la, satu floor tu dgr agaknye. hahaha
seram woi, siap bajet nk panjat syiling lg. daring kau!
org bawak kunci nk bukak pon x dapat, ape celop?
nak terajang? lg la x dpt, bukannya pintu plastik!
....
10 minit kemudian
....
cuba pusing tombol pintu tu lg skali, resultnye?
tadaaa!
eh, dapat pulak?! *lega macam lepas bayar hutang 1 juta!

lepas tu kan kan kan, ade la dua org makcik pekerja kt situ ckp cmni ha:
"lain kali jangan masuk tandas ni tau, dh banyak kali jadi macam ni. berhantu!", katanya
erk. nak percaya ke taknak? kalau korang??
ok babai

mcm ni ke hantu nye? >.<



p/s:
-ade ke org nk percaya aku g kawen lari? sen pon xde! haha
-pegi rantau panjang beli periuk je dua bijik plus tuala dapur 4 helai. berbaloi ke? zzzz
-aku rasa entry ni sesuai untuk budak2 skolah je. uh! =.="

Friday, 16 September 2011

Jom Sertai Bloglist Wanblur

Assalamualaikum...
bangun pagi2 terus update blog. bagus, 1 usaha yg murni! heh heh
oleh kerana otak masih lagi membeku dek tiupan angin sepoi2 bahasa daripada kipas yg berjenama khind, maka sukacita dimaklumkan bahawa
....
....
....
dynda takkan cakap banyak! yeay! suka tak suka tak?
spe nk join bloglist wanblur? jom cpt3 klik poster ni

or klik SINI

terma dan syarat? sangat3 senang.
*sila baca sendiri dekat blog wanblur ye, belajar berdikarai cket! haha

okey, skg dynda nk tag kura & diya
*psttt psttt.. wanblur yg suruh tag tau. :P

dynda nk pilih kategori....
KAMI COMEL lah.
tapi kategori KAMI BIASA JER tu pn mcm sesuai utk dynda. tapi nk yg KAMI COMEL jugak!
muahaha.. ok dh konpius. ape kata wanblur yg tlg pilihkan? (klau tersenarai la..) wohoho
oklah, tu jee.. tak merapu kan kan kan? tahniah utk aku!
sekians :)

nota kaki:
-kura, moh le join. aku amek kategori KAMI COMEL, ko amik kategori KAMI HENSEM.
 amacam? cun tak? nak lettewwww.. muahaha

Thursday, 15 September 2011

Slot Mari Bercinta

Assalamualaikum....
ade orang rindu dynda tak? takde?? okbai

ciss. tajuk macam mintak pnyepak je kan. haritu dh dapat title ANGAU
yeah, trima kasih kpd wanblur!
SUKEEE sangat title tu. haha

korang suka bercinta? tak suka?? tipuuuu
ngaku cepat! nt mak upah susu. erk

ahh lantak kome la. memandangkan dh lame tah hupdate belog ni, tetibe mlm ni terasa gatal pulak nk menaip, tapi idea takde
so bile takde idea, hasilnye ape?

HAMPEH!
yaa.. bijak skali. *clap clap

ok2 dah, aku nak pegi bercinta ngan esaimen! babai



death note:
-1st week dh dpt esaimen berlambakkkk. best tak best tak? =.="
-takde idea pon takpe kan? janji ikhlas kan kura??haha

Tuesday, 6 September 2011

Sesi Mencari Jejaka Yang Tak Pernah Bercinta

Assalamualaikum..
lagi 4 hari nk start kuliah. KULIAH??? weehooo.. seram woi
jap, nk gelak kuat2
...
...
...
ok skarang kembali serius
errr.. ade tak lelaki yang tak pernah kapel? ade? ade? cuba angkat tangan.
meh sini dynda nk ngorat. opss TERgedik pulak.
aku ade masalah woi, sape mau tolong? takkan nak mintak tolong ah long
ini bukan masalah takde duit, tapi masalah cemburu tak bertempat. bengong punya budak!
aku pernah hantar surat layang kepada doktor love yg berbunyi camni;

masalah saya: kalau kapel, mesti saye nak tau pasal ex kepada boypren saye tu, pastu saye jeles. ape yg patut saye buat ye doktor?

penyelesaian: cik.. rasanya cik kena cari lelaki yang tak pernah bercinta untuk dijadikan teman lelaki, maka masalah sebegitu tidak akan timbul lagi.

maka dengan ini, sukacita dimaklumkan dynda sedang mencari seorang jejaka yang TAK PERNAH bercinta. bagi sesiapa yang berminat sila hubungi dynda dengan kadar yang segera. sekian terima kasih

pesanan penaja:
cerita ini adalah rekaan semata2. diharap semua pembaca perbanyakkan bersabar dengan 'kebiolan' penulis yang tidak dapat dielakkan atas sebab2 tertentu.

untuk incik kekasih ^_~

Monday, 5 September 2011

Melatah: Tak Malu ke Mencarut 'barang' Sendiri?? =.="

Assalamualaikum..
so, raya tahun ni masyuk tak? berapa banyak dwet raya dapat? jomm belanje kepci! ngehehe


opocot @?$#^*%!

woi!! tak malu ke sebut sendiri punya? muka letak mana? 
alahai.. aku yg dengar pulak rase malu.
wahai perempuan... tak malu ke melatah macam tu? tambah2 depan laki.melatah tak beragak. kadang2 sje je buat2 melatah. wadehell
wahai lelaki pulak, jgn nak kemaruk sangat sebut2 'barang' orang. sesedap rasa je kau kan? haih. ape nk jd ape nk jd.. cuba la klo melatah tu sebut perkataan yg elok2..
kadang2 kn, makcik2 yg dah berusia emas, perak, gangsa dan sebagainya pon mencarut mengalahkan budak2 hingusan. lagi sadis. hurmm.. 
GASAK LA KOME... bukan urusan aku. huh. 
jp lg mesti ade yg marah ngn dynda. heh. nk g nyorok. babai >.<

nota kaki:
-pergh! refresh pat ploh ratos kali bru dpt update. zzzz
-eh, ade lagi ke yg nk bace entry2 dynda ye? dh berminggu blog ni sunyisepi. kesian :(
-ade org unfollow dynda, TAHNIAH! *clap clap
-err..err..ade yg terasa ke ngn entry ni? chillax oke... (^_^)")