!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Monday, 19 September 2011

Hantu Tandas Pon Ade??

Assalamualaikum..
*tak puas hati tak dapat cuti Hari Malaysia. demmit!
17/09/2011-siam kena bom?? 3 rakyat malaysia mati??? Ooo Mai God!
nasib yang 3 org tu tak termasuk dynda. maklum la, 17 hb tu jugak dynda g kawen lari kt siam. whoppss
SYUKUR KERANA MASIH DIBERI PELUANG UNTUK HIDUP

lepas balik dari kawen lari kat siam tu, terus pergi shopping kat billion
*korang tau ke billion tu kat mana? heh
sesampainye kt billion, tetibe la pulak nak kencing. itu pn kne bgtau ke?
haruslah bgtau, isi penting oke! *sila bulatkan mata anda dan baca dengan teliti!

masuk je tandas tu, kawan aku siap kutuk2 tandas tu kotor.
balasannye? haa.. balasannye aku TERKUNCI dalam tandas tu! TERBAIK!!
ape lg, aku pon memekik la, satu floor tu dgr agaknye. hahaha
seram woi, siap bajet nk panjat syiling lg. daring kau!
org bawak kunci nk bukak pon x dapat, ape celop?
nak terajang? lg la x dpt, bukannya pintu plastik!
....
10 minit kemudian
....
cuba pusing tombol pintu tu lg skali, resultnye?
tadaaa!
eh, dapat pulak?! *lega macam lepas bayar hutang 1 juta!

lepas tu kan kan kan, ade la dua org makcik pekerja kt situ ckp cmni ha:
"lain kali jangan masuk tandas ni tau, dh banyak kali jadi macam ni. berhantu!", katanya
erk. nak percaya ke taknak? kalau korang??
ok babai

mcm ni ke hantu nye? >.<



p/s:
-ade ke org nk percaya aku g kawen lari? sen pon xde! haha
-pegi rantau panjang beli periuk je dua bijik plus tuala dapur 4 helai. berbaloi ke? zzzz
-aku rasa entry ni sesuai untuk budak2 skolah je. uh! =.="

22 comments:

cart kartika said...

ish2..xdla..mgkn tombol tu stuck kot..kna try bkak kuat2 2,3 kali bru oke^^ btw, singgah sni n follow^^

Dynda said...

heheh. tula, padah dk kutuk tndas tu. haha >.<

Edy Fee said...

budak2 IPT pon sesuai

kura said...

eh aku baca entry ni. so tahap entry ni ipta kot. ceh! hahaha

wah. bukan main hebat bercerita kawen ke siam bagai dynda ni. fuh!

Teritorial Seorang Penyamun said...

hahahah..

ada jugak hantu ye.. kuikuikuiiii

http://7penyamunbukit7.blogspot.com/

Arai Lekir said...

aku rase hantu tandas tu ikut kau balik rumah lah..habislah..hahaha

Dynda said...

@edy
heheh

Dynda said...

@kura
yela berrrr.. hohoh

eh, ko xnk kawen?jom kawen berjemaah! XD

Dynda said...

@penyamun
xtau3.. haha

Dynda said...

@arai
ala takotnye..... hahaha

Niena Pengembara Ilahi said...

billion kelantan ke? kt situ mmg la

zulhilmi.tempoyak said...

tandas kat mn ni...

tkot gak tmasok kang...

hihihi...

tandas wanita je kn..??;p

Dynda said...

@sis niena
aah kak.. kt kelantan.. yeke? ee takot! >.<

Dynda said...

@tempoyak
kt klntan la.. kompem tak termasok. ahaha

sifu im said...

klu zaman skolah dlu..aku yg jadi hantu tandas..tpi tu skolah rndah la..aku ngn kwn2 skodeng gegel..haha

Dynda said...

@sifu
haa.. kantoi suka skodeng gegel! haha

shazwanazizan / wanblur said...

sama sama cik dynda.. :LP

milo said...

haha makcik cleaner tu tipu je tuh..kalo org xmasok xpyh la dia kene cuci..hikhik..mybe tombol yg rosak kot..hehe :P

zulhilmi tempoyak said...

len kali pggl la sy temankn..

hahak

widiea azira said...

memey ar..akpnh tkene lorr..siyes!! tipu jeh..:P

Dynda said...

@milo
milo ke kopi? eheh. erk, gitu pulak ye? hakhak

Dynda said...

@tempoyak
nak ke pon.. hakhakhak