!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Wednesday, 11 September 2013

RENUNGAN.

ketahui lah bahawasanya dalam kehidupan kita tak semuanya manis.adakalanya teramat sukar tuk dimengerti...namun begitu,semua dugaan yang datang adalah ujian dariNYA....kita tak akan diuji diluarkemampuan kita.apa yang kita harus buat adalah

1.menerima dengan hati terbuka
2.berdoa agar diberi petunjuk dan dipermudahkan
3.cari jalan penyelesaian..
4.minta pandangan dari orang yang arif...
5.lakukan dengan penuh keikhlasan....insyallah...

                                                           NORSYAHIDA BT SIDIK

maaf kan hamba seandainya kehadiran hamba bisa membuat dirirmu tidak keruan...bukan niat hamba..hamba dengan ikhlasnya ingin menjadi khalifah untukmu.hamba sedar pertemuan anta hamba dan kamu terlalu singkat...itu tidak bermakna tak bisa membibitkan secebis kasih sayang antara kita...bkan h3ndah bermadah puitis...tp sekadar meluahkan apa yg terbuku di benakku..hamba berdoa agar pertemuan antara kita ini akan menjadi yang terakhir wat selamanya.....mungkin hamba tidak bisa mengadakan harta dan kemewahan.....tetapi hamba berjanji akan memberikan sepenuh kasih sayang tang tulus ikhlas dari hamba untukmu...hamba ingin dirimu menjadi insan yang terakhir dalam hidup hamba...ketahuilah..hamba amat menyayangi dirimu sepenuh jiwa raga hamba dengan restu dan keberkatan dari ALLAH S.W.T.

Monday, 18 March 2013

Blissful Till Jannah

السلام عليكم

ok gila lama tak update blog. ok who cares.

this entry is special dedicated to newly wed couple (eman + zarif) which both of them is my classmates since part 1 at UiTM. 
finally sampai jugak korang ke jinjang pelamin. such a beautiful love story. tahniah korang. semoga bahagia sampai ke syurga. sorry agak terlambat wish. sebab haritu dh eksaited gila tulis wishes siap main lukis2 lg, tp kad tu cemane tah bleh tertanggal dari kotak hadiah. sobs. tp xpe lah, better late than never kan? :p

tahniah tahniah tahniah. 
xtau nk ckp ape dh selain tahniah. but im sooo happy for both of u. dan jeles itu mesti. sangat jeles ok. nak kawen jugakkk! ok gedik. LOL.

tahniah korang dh berjaya melepasi dua fasa. 
fasa 1 : fasa bercinta.
fasa 2 : fasa bertunang.
korang berjaya melepasi dua fasa yg for sure penuh dgn cabaran tu. hebat. dan sekarang korang dh memasuki fasa ketiga. dan for sure fasa ketiga ni lagi berat. semoga korang terus kekal bersama dan bahagia dunia akhirat. amin amin. jgn gaduh2 tau~ korang dh bina masjid tu, jaga masjid tu elok2 :)

okay dats all~ xtau nk ckp ape lg dah :p
*semoga cepat dpt ank yg comel3. hiks. larikkk! :p

jelesssss! *sory curi pic :p