!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Thursday, 11 October 2012

Another Surpriseeee


Assalamualaikum..

ok. benda wajib yang aku akan taip ialah:
"sorry.. tak sempat bw, tak sempat balas jejak, bizi, tak cukup masa, blablabla"

elehh. bajet retis je kau nak bgtau sume tu kan SYIDA? bajet kau tu ade ramai readers,followers, padahal sekerat dua pun belum tentu ada...blablabla. *facepalm*
my answer is:
wow, jealous much? *senyum tunjuk taring*

oh ya, aku saje bold kan nama SYIDA tu. nak tau knape? sebab aku dah terlalu lama kot duk pakai nama samaran SHE SHI dekat fesbuk n MR.SHE dekat blog. sampaikan bila aku tuka nama dekat fesbuk tu ade jugak lah several yang bajet tak kenal aku. cisskek. wahai kawan2 blogger kesayangan cik SHE SHI a.k.a MR.SHE... nama ai cik NORSYAHIDA a.k.a SYIDA okay uollss.. so mohon jgn keliru n buat2 tak kenal aku lepas ni. aku sula kang xleh duk bersila patblas hari. mau? heh.

haritu kata bizi kan? tapi hupdet jugak. haa pentipu pentipu!
tak. aku bukan tipu.. aku still dalam fasa persaraan, cuma aku update entry ni untuk menunjukkan tanda penghargaan kepada dua orang blogger yang hensem n baik hati ni. hah, sape2?

fessofol! (tau ke fessofol tu jadah hapee?) -xtau buat2 tahu peliss.
fessofol mesti lah incik retis Hazwan Hairy 
tadi masa aku balik dari kelas tetibe jumpa envelope depan pintu bilik. nasib baik tak terpijak hokkay. tapi... sape yang letak mnde tu kat depan pintu bilik aku?sebab benda tu dipos pakai pos laju. and, sape je housemate aku yg kenal sape tu syida sidik. ha. itu persoalan yang tak terjawab lagi. abaikan dulu.

and dalam envelope tu ade

V
V
v
v

plus topup

people might say this:
"elehh.. sijil n penanda buku je pun.. bkn bleh buat ape pun."

jawapan paling senang utk org yg mcm ni:
ok. baik kau belajar balik ape itu sentimental value. kbai.

bagi aku la kan, hadiah mcm ni kalau nak bandingkan dgn duit sekalipun, aku rasa benda ni lagi berharga. kenapa? sebab benda ni boleh simpan sampai bila2. boleh jadi kenangan. kalau duit? kompem kejap je lesap. kompem. dah tu, mana kenangan nye? kan? ok sekian sahaja ceramah guwa. eh? :p

thanks hery! saya hargai usaha awak untuk menghargai follower2 awak. and, thanks bg extra topup! hiks :p

PHEW!
panjang pulak entry ni. tapi ade sorang jejaka lagi yang aku nak ucapkan terima kasih ni. yg ni pun jejaka hensem idaman malaya jugak uollss.. sapa dia? jum cekidaut




nampak? yg dlm kotak merah2 tu nama dia Edy Ferdaus blogger retis ni. hiks.

3 kali dia komen dekat entry aku yg sama. aku rasa sbb dia bw dekat blog aku then xde new entry, tu yg smpai komen bnyk2 kali kt entry lame. terharu jugak la sbb blogger retis mcm dia pun sggup dtg bebanyak kali kt blog cikai n bersawang aku ni. hewhew.
sorry la edy sbb x sempat nk bw balik. rndu kot nk bw tiap2 hari mcm dulu2.sobs T_T

#thanks jugak kpd sume yg bg semangat dkt aku utk entry sbelum ni. serius terharu. *lap hingus*

ok dah habes membebel. bye :p