!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Thursday, 28 June 2012

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI HAZWAN HAIRY

Assalamualaikum..
 ahemm. bizi sebenaunye ni. tp buat2 tak bizi jap. abam retis mohon juin segmen dia. wakaka
ok la, cube nasib je ni tau tau. 
eh, ni ha header blog abam retis :P

ade yg bace tak entry patik yg pacar lagi hina ni? *ayat betul ke tidakkk tuh?
ha, kalo ade yg bace tu, meh le juin. meh3. klik header tu. ok nak chow dah. babai

eh jap, lupe nk jawab soklan abam retis
kekerapan berblogging dlm sehari?
err.. tak terkira la. camano? wakaka

challos :)

Thursday, 21 June 2012

Stress Reducer

Assalamualaikum..
heyyo heyyo. lama wa menyepi bukan?
menyepi? 
peliss lah. hidup wa sikit pun xde ruang kosong  untuk merasai sepi. hidup wa semenjak patbelas menjak ni riuh rendah dgn esaimenS + testS + presentationS + reportS + quizS
*S melambangkan plural yee anak2 murid sekalian~

maka stelah menge'failed'kan diri dalam 3 'ketul' testS, dengan 'bangga'nya aku ingin 'membanggakan' diri menerusi entry ini. bajet bizi tapi test failed jugak. bang*** kau syida. ops.
ohh! usah bimbang. takkan lari topik punya. cuma perasaan sekarang ni nak membebel panjang lebar sikit. mohon baca dengan hati yang terbuka. hati tertutup pun takpe lah asal mata terbuka. -_-

ok, tips perrrrrtama.
tips ape? bace tajuk la woi!

amboi besau gedabak pulak gambau :3

tips pertama ye, bukan tips malam pertama.
pertama, PANTAI. yes, pantai. cari pantai cepat. kenapa pantai? pergi usha orang dating la, ape lagi! wakaka. 
pale otak dia. pantai tu sedikit sebanyak dapat bagi ketenangan pada kita sebenarnya ye ye. tak caya? cuba lah.

next! tips kedua
PUNCAK GUNUNG.
yee. yang ni berrr suka. sebab aku perasan yg dia selalu hupdet entry pasal mendaki gunug rajah la, gunung gajah la. eh?
yeee. kalo stress, pegi daki gunung. make sure x pengsan d tengah perjalanan. sampai d puncak alam gunung, cuba jerit sekuat hati. nak cakap "aku failed 3 'ketul' test!!!!!!" pon buleh. kahkah. tak lucu pun :3

tips ketiga
BLOG
yes, bila tension, hupdet la blog. tulis segala benda yg kau rasa tu kat blog. nak luahkan xde sape nak dengar. ni untuk forever alone macam aku jelah. pastu kena kutuk. wakaka

tips keempat
TERJUN LOMBONG
yaaa. ni lah dia tips yg paling berkesan abad ini. mana la tau terjun lombong tu tetibe jumpa emas ke, bijih timah ke, kaya woo. kalo tak pun, orang akan cakap camni "arwah tu baik orangnya~". lagi power. hilang terus stress tu, sebab dah hilang nyawa. bang*** nye syida.. o_O

tips kelima
sila search internet atau jumpa kaunselor untuk bertanya pendapat bagaimana untuk reduce stress anda. kerana? kerana tipsss di atas adalah hampagas semata mata dan semata dua mata. sekian terima kasih. byebye.

#SABTU NI TEST LAGI. SEMOGA TAK FAILED. kahkah.