!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Thursday, 28 June 2012

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI HAZWAN HAIRY

Assalamualaikum..
 ahemm. bizi sebenaunye ni. tp buat2 tak bizi jap. abam retis mohon juin segmen dia. wakaka
ok la, cube nasib je ni tau tau. 
eh, ni ha header blog abam retis :P

ade yg bace tak entry patik yg pacar lagi hina ni? *ayat betul ke tidakkk tuh?
ha, kalo ade yg bace tu, meh le juin. meh3. klik header tu. ok nak chow dah. babai

eh jap, lupe nk jawab soklan abam retis
kekerapan berblogging dlm sehari?
err.. tak terkira la. camano? wakaka

challos :)

14 comments:

Mk Syahir said...

wahh.sanggup meluangkan masa bersama abam retis..heeee

Boni JLL3 said...

saya lah manusia yang paling setia membaca entri awak k..hehehe

hairy said...

haha xyh nak retis sgt lah...sya bukan siapa2..nnti rmai plak yg jeles..haha..tq sbb sudi join yea nnti kita bw smpai heng2 lappy tau...

syafiqakarim said...

entah kenapa....
tp aku xpnh join apa2.hahaa

Pecinta pink^^ said...

salam..sy singgah berkunjung dari segmen sama,,jmput ke blog sy jika berkelapangan di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html thanx ye(^_^)

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

bai baizura said...

dtg dr segmen yg sama. salam kenal yeah \:D/ haha :p

Alynn Nyzaa said...

326 follow blog awak~
dari segmen sama no.49 :D

jemput singgah~
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/follower-ke-900.html

Silent Thinker said...

jalan2 melawat rakan blogger..
dari segmen hazwan hairy...
happy blogging..
jemput2 ke blog saya...

http://safiyahezora.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

maszull said...

assalamualaikum...selamat bersegmen yer..;)

widiea azira said...

gud luck. .wey jom vote band kwn ak. .mu wajib vote !!!!!

Cioccolato World said...

dari segmen yang sama follow kamu

http://www.dieyaworld.com/2012/06/27-segmen-pencarian-bloglist-julai-blog.html

Suhami Ahmad said...

wah....abam retisss...huntungla...hihi

syafiqakarim said...

dah julai.
bila kau nak update?
stress betul la