!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Monday, 30 January 2012

Fesbuk tu Macam Dadah. Tahu?

Assalamualaikum...

fesbuk tu dadah. dah kalo fesbuk tu dadah, boleh la telan fesbuk tu ye? ke kena sedut? or cucuk?
err.. telan ngn pc tu skali lah ye? macam sodap
she tak kata lah. orang kata. orang kata fesbuk tu legal drug. she rasa betul lah tu. perumpamaan. kan?
korang mesti penah buat perangai macam ni:

situasi 1:
nak tido malam, laptop mesti letak atas katil ataupun dekat2 ngn katil. tak pun, meja pc korang tu mesti dekat dengan katil kan? pastu bangun tido terus sambar laptop/pc/segala jenis gadget yang membolehkan korang online fesbuk. pastu dengan muka sememeh tak cuci, bantai online dulu. betul?

situasi 2:
balik kelas, campak buku tah kemana, mandi(kalau mandi),makan, blablabla. dh selesai sume, benda pertama korang carik ape? laptop/pc/blablabla. online fesbuk. buku, kerja sekolah/esaimen tah kemana. betul?

situasi 3:
beli henset canggih2, galaxy tabs bagai, siap ade wifi. kenapa? salah satu nye sebab senang nak online. tak kesah la korang kat mana. kalau boleh setiap masa nak update status kat fesbuk tu. kalau boleh dalam jamban pon nak bgtau. opss. marah? chill oke! :P

situasi 4:
on laptop, niat di hati nak search pakcik google untuk siapkan esaimen. tapi tangan tu aotumatik je pegi log in fesbuk. nak buat cmane, tangan tu bergerak laju je sebelum dapat mesej dari otak. betul? (yang ni memang selalu berlaku dekat she)

situasi 5:
ahh.. pandai2 la korang nilai sendiri. wkwkwk



death note:
-so, situasi mane sesuai ngn korang? ke semua? hewheww~ byebye

dikarut oleh,
-she- budak gila merepek.

Sunday, 8 January 2012

Kalau Dah Dasar Jantan...

Assalamualaikum..
ok malas nk membebel panjang lebar. tengok je gambar ni
renung2kan~



moral: kalo dah tahu jantan, x payah nak jdik pompuan...
mood: annoying


Sunday, 1 January 2012

Segmen Bloglist X-change & Review ur Blog

Assalamualaikum..

heh. baru nk juin segmen The Kiz's Garden neh. dh nk expired bru kau nak join yee dyndaaa...
ni lah dye:

tadaaa~!


and...

maklumat lanjut?
klik SINI

org tgh frust xleh nk ckap banyak sgt. okbai :P

note:
-blog Kiz mmg dh ade dlm bloglist dynda since 1st time dynda follow lg pon.. :')