!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Monday, 18 March 2013

Blissful Till Jannah

السلام عليكم

ok gila lama tak update blog. ok who cares.

this entry is special dedicated to newly wed couple (eman + zarif) which both of them is my classmates since part 1 at UiTM. 
finally sampai jugak korang ke jinjang pelamin. such a beautiful love story. tahniah korang. semoga bahagia sampai ke syurga. sorry agak terlambat wish. sebab haritu dh eksaited gila tulis wishes siap main lukis2 lg, tp kad tu cemane tah bleh tertanggal dari kotak hadiah. sobs. tp xpe lah, better late than never kan? :p

tahniah tahniah tahniah. 
xtau nk ckp ape dh selain tahniah. but im sooo happy for both of u. dan jeles itu mesti. sangat jeles ok. nak kawen jugakkk! ok gedik. LOL.

tahniah korang dh berjaya melepasi dua fasa. 
fasa 1 : fasa bercinta.
fasa 2 : fasa bertunang.
korang berjaya melepasi dua fasa yg for sure penuh dgn cabaran tu. hebat. dan sekarang korang dh memasuki fasa ketiga. dan for sure fasa ketiga ni lagi berat. semoga korang terus kekal bersama dan bahagia dunia akhirat. amin amin. jgn gaduh2 tau~ korang dh bina masjid tu, jaga masjid tu elok2 :)

okay dats all~ xtau nk ckp ape lg dah :p
*semoga cepat dpt ank yg comel3. hiks. larikkk! :p

jelesssss! *sory curi pic :p