!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Wednesday, 29 August 2012

Harga Sebuah Hubungan

Assalamualaikum..

entry khas untuk insan2 yang bernama sayang. bukan, maksud aku insan2 yang aku sayang.

fessofol, sambungan entry semalam. ingat lagi kotak tu? nak tau isinya? jom cekidout!




*jeng jenggg!!* harta karun

wauuu. angpauu?? $_$

dan.. ni lah sebenarnya. ingatkan angpau, sekali kad daa :p

haaa.. ce teka ape yg kaler pink tu? aku pun tengah study camano nk guna ni. kahkah

ok jom ke acara kemuncak: ucapan perasmian daripada Puan Sri Norsyahida

UNTUK FAMILY TERCINTA
terima kasih untuk mak tersayang yang melahirkan. terima kasih ayah yang dikasihi kerana membesarkan. terima kasih both braders yang menghiburkan. terima kasih makcik2 dan pakcik2 yang menumpangkan kasih sayang. terima kasih sepupu2 yang menceriakan. <3
*al-fatihah utk arwah mak*

UNTUK SI BITTERSWEET
terima kasih untuk surprise yg tak disangka. terima kasih atas segala rasa. sedih, marah, cemburu, gembira, blablabla. semuanya pengalaman. impian kita, semoga tercapai. aamiin. <3

UNTUK SAHABAT SATU-SATUNYA
atikah yusoff. terima kasih atas nilai sebuah sahabat yang tak terhingga. terima kasih jugak sanggup menerima buruk dan baik aku seadanya. kita pernah jadi kawan, kita pernah jadi musuh. dan sekarang kita sahabat. terima kasih atas semua kenangan. semoga kekal sahabat sampai ke syurga. insyaAllah.

UNTUK SAHABAT BLOGGER
untuk syafiqa karim, terima kasih beb. kau sahabat maya yang terbaik aku rasa. 
dan untuk geng2 BLOGGER APAKAH?
aimi, thanks untuk entry.. <3
zul ak, thanks utk nyanyian sekerat tu.. :p
razanah, thanks utk lagu yg sweet tu.. <3
korn, thanks utk chipmunk yg comel ;D
mk syahir, thanks utk ucapan yg tulus ikhlas wa rasa :)
zul de alexis 
hazwan hairy
abam boni
akak pari-pari putih a.k.a nor zaimah 
syakir rahman 
rien rose
syafiq ajis
cik teddy a.k.a dang kahla
mieza roslee
cik puteri nurul ain
shawn a.k.a shong
liyana izzati
m nasir m nawi
iza zaty
shafuan kecik
eyda syahida
baby zyra roxx
bai baizura
dan semua lah geng blogger apakah?
terima kasih atas wishes (sape yg wish la) and paling penting terima kasih kerana menceriakan hari2 wa. wa syg luorang sume. (^_^)")

CLASSMATES AND FACEBOOKERS
terima kasih utk semuanya. may Allah bless us :)



maka dengan ini aku merasmikan ulangtahun kelahiran yang ke 22. terima kasih Allah kerana memberi peluang untuk masih lagi meneruskan hidup di dunia pinjaman ini. barakAllah. :)



note:
sorry bloggers, aku ingat nk letak link korang sume, tp mcm x mampu pulak. bnyak sangat. hehu. kbye <3


Tuesday, 28 August 2012

Kotak Misteri

Assalamualaikum..

rasa macam dah lama benar tak hupdet, tak bw, tak ape lg?
sape ntah curi mood blogging aku ni. mohon pulangkan balik *soundtrack misha omar-pulangkan*

harini wa rajin sikit. bangun cuci baju, mandi2, pastu hadap tv. rajin kan? hikhok.
masa wa ngadap tv tu, ade abam hensem call henpon wa, tp wa x perasaan. ok rugi :p
lepas tu ade pulak org bagi salam dekat rumah wa. asalnya wa xnk jawab kuat2, wa jwb dlm hati je. boleh gitu? dah dua tiga kali dia bagi salam tu terpaksa la jugak wa keluar. *benci benci! jln smbil hentak  kaki*

bila dia nampak wa je terus dia tanya:

"Norsyahida sidik ye?" -yakin je kan bang, kalo slh org kan malu? hehu

"ok, sila tulis nama sini, ic sini, otograf sini, blablabla"

pastu wa nampak kotak dekat tangga umah wa

jeng jeng jeng~! *suara latar*

wa terfikir gak, nak kata wa beli barang, mmg tak la. nak kata wa menang peraduan pape pun, tak jugak rasanya =="
jap, tengok nama pengirim
tudiaaa. nama wa slh eja. cis

ok wa dah tau dah sape yg hantar. tp motif? takut pulak nak bukak. kang keluar anak kambing ke sekor cemane? lintang pukang wa lari. takpe lah. wa rasa macam kena mintak izin si penghantar dulu nak bukak kotak ni. *bersambung*

jap, kenapa WA? selalu bukan aku guna AKU ke? kahkah. kbye


Monday, 13 August 2012

Terabai atau Diabaikan?

Assalamualaikum

jap. *tengok tajuk dua tiga kali sambil tenyeh2 mata* 
terasa pelik dengan perkataan yg selalu digunakan tu. entah. lets proceed! yaww~

ahem. ade lagi ke yg ingat dekat blogger-bajet-bizi yg namanya Mr.She?
ade lagi ke yg sudi jenguk blog merepekzone? takde kot :3 *bajet retis betei ayat -..-

yelah. orang kampung mmg cenggini. rutin setiap hari; sign in blog 15 saat then sign out. sign in 'pencicit' 10.5 saat pastu sign out jugak. sign in fesbuk, then tak ter-sign out. kahkah. yeye, aku tahu tak lucu =_="

kenapa aku tak hupdet? sbb org kampung mmg cenggini. line tenet cam haroom, nak pakai unifi tak mampu. plus aku penat cari rezeki, jaja kuih tiap2 hari. orang kampung kan? biasalahh
sebab tu lah blog aku ni terabai. kurang kasih sayang. kesian dia. ade yg nak bg kasih sayang kt blog aku tak? err. bye
ape kaitan ngn gambar ni? ntah =="


notis PTPTipu:
-'pencicit' = twitter. sape ajar? matluthfi yg ajar. kahkah
-aku tipu je jaja kuih tu. tp aku buat kuih. nak rasa? kahkah lagi

Friday, 3 August 2012

wahai blogger kesayangan, terima kasih

Assalamualaikum..

alhamdulillah dh 14 hari puasa. kejap je kan. tak lama lagi Ramadhan dah nak tinggalkan kita. tahun depan belum tentu bertemu lagi :(

ahem. fessofol *first of all 
aku nak ucap terima kasih berjuta lemon dekat blogger kesayangan
seriously hery, its a big surprise for me. even bukan juara, but still rasa macam nak nangis terharu. sebab effort saya tak lah seberapa pun hery. tq sooooo much! T__T
sesape yg nk tahu kenapa sila kelik kelik SINI dan SINI jugak.
double thanks abam retis! :p

and benda kedua aku nak cakap, terima kasih wahai blogger2 kesayangan yang mostly comes from group Blogger Apakah? start from


MK, sorry wa buat lu kecik hati. wa tarik balik kata2 wa. wa xkn leave group hapPENING lu tu :)

then


Zul, sorry wa sentap ngn lu. tp wa nampak effort lu nk tebus rasa bersalah lu. xpe, wa x marah pun. wa manusia yg x suka sentap lama2 sebenarnya :)

next
u're kinda cute and lovable. kite tak leave grup tu sbb awak jugak tau tau :p

and Razanah Anis yang selalu tak bagi wa tinggalkan dia dekat group tu, Syakir Rahman, Puteri Nurul AinZul Ak, dan semua la yg very the hapPENING dlm group tu. ilebiyuall. tengkayu sbb sudi memeriahkan hari2 wa (tetiba) haha.

klaut. kbye :3