!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Monday, 13 August 2012

Terabai atau Diabaikan?

Assalamualaikum

jap. *tengok tajuk dua tiga kali sambil tenyeh2 mata* 
terasa pelik dengan perkataan yg selalu digunakan tu. entah. lets proceed! yaww~

ahem. ade lagi ke yg ingat dekat blogger-bajet-bizi yg namanya Mr.She?
ade lagi ke yg sudi jenguk blog merepekzone? takde kot :3 *bajet retis betei ayat -..-

yelah. orang kampung mmg cenggini. rutin setiap hari; sign in blog 15 saat then sign out. sign in 'pencicit' 10.5 saat pastu sign out jugak. sign in fesbuk, then tak ter-sign out. kahkah. yeye, aku tahu tak lucu =_="

kenapa aku tak hupdet? sbb org kampung mmg cenggini. line tenet cam haroom, nak pakai unifi tak mampu. plus aku penat cari rezeki, jaja kuih tiap2 hari. orang kampung kan? biasalahh
sebab tu lah blog aku ni terabai. kurang kasih sayang. kesian dia. ade yg nak bg kasih sayang kt blog aku tak? err. bye
ape kaitan ngn gambar ni? ntah =="


notis PTPTipu:
-'pencicit' = twitter. sape ajar? matluthfi yg ajar. kahkah
-aku tipu je jaja kuih tu. tp aku buat kuih. nak rasa? kahkah lagi

11 comments:

zanairin said...

haha.. matluthfi mmg best.. pencicit..XD

Zufar Najib said...

pfffttt.tertipu ingat btul jaja kueh tadi.baru nk pi beli. aha XD

Zakaria's daughter said...

wehhhh. rindu wa takkk? aaa? aaa?
belog wa pung kurang kasih sayang.
senasibbb

Edy Fee said...

pos sikit kuih tu.heheehe
kunjungan sempena raya

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Zyra Roxx said...

tuiter wa dh bersawang =.=

zulhilmi tempoyak said...

mana ad... kami sll je mlawat tau2....heee

boni kacak said...

ehem.. sorry lama tak jenguk ke sini.. hari tu terdelete bloglist. habis semua hilang. terpaksa kutip satu2 balik. cian tak? jadi, mulai hari ini, saya akan rajin terjah balik ke sini :)

selamat hari raya aidilfitri. :)

leakedknowledge said...

oh...haha sedinya bunyiknya...xkan hang xdpt duit raya kot...ak syak mesti dpt byk nih :P

Zul De Alexis said...

gua x dew blog...meh2 bg blog lu kat gua..eh

inche hlovate said...

ehh ingt lagi rsenye hihi

paripariputih said...

sorry aku x baca komen kat atas tu lagi.. tapi aku nak komen pasai kucen tomei2 ni alo lo lo tian dia sapa yg dera di macam ni ni??? jaat tau... he he he :)