!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Friday, 3 August 2012

wahai blogger kesayangan, terima kasih

Assalamualaikum..

alhamdulillah dh 14 hari puasa. kejap je kan. tak lama lagi Ramadhan dah nak tinggalkan kita. tahun depan belum tentu bertemu lagi :(

ahem. fessofol *first of all 
aku nak ucap terima kasih berjuta lemon dekat blogger kesayangan
seriously hery, its a big surprise for me. even bukan juara, but still rasa macam nak nangis terharu. sebab effort saya tak lah seberapa pun hery. tq sooooo much! T__T
sesape yg nk tahu kenapa sila kelik kelik SINI dan SINI jugak.
double thanks abam retis! :p

and benda kedua aku nak cakap, terima kasih wahai blogger2 kesayangan yang mostly comes from group Blogger Apakah? start from


MK, sorry wa buat lu kecik hati. wa tarik balik kata2 wa. wa xkn leave group hapPENING lu tu :)

then


Zul, sorry wa sentap ngn lu. tp wa nampak effort lu nk tebus rasa bersalah lu. xpe, wa x marah pun. wa manusia yg x suka sentap lama2 sebenarnya :)

next
u're kinda cute and lovable. kite tak leave grup tu sbb awak jugak tau tau :p

and Razanah Anis yang selalu tak bagi wa tinggalkan dia dekat group tu, Syakir Rahman, Puteri Nurul AinZul Ak, dan semua la yg very the hapPENING dlm group tu. ilebiyuall. tengkayu sbb sudi memeriahkan hari2 wa (tetiba) haha.

klaut. kbye :3


15 comments:

aimi.syafiqah said...

yeayeayyy . thanks she shi . jangan lu berani tinggalkan wa dah :') i love you :)

Mk Syahir said...

wa terharu..mohon pinjam bahu..tak dapat bahu siku pon jadi lah..thanks weh :'(

Zul De Alexis said...

maafkn kesilapan gua..gua syg ang...:")

hazwan hairy said...

sobsob !!sebak aih tgk entry ni..most welcome dear..hope selamanya kita kwan k...tq so much...

Syakir Rahman said...

makin femes la grup apakah?? ahahahaha.... gud job :)

O CIKTEDDY said...

masheh masheh.. *eh nk sibok jugak :P

zaxx said...

toche2... kami syg mr.she...kengkawan..flying kiss cepat!!:)

zanairin said...

friends won't let their friends go.XD

Dimensi Siber said...

aku tidak disenaraikan ke.. okbai

KorN said...

tahniah mrshe menang... tgk tu, effort x seberapa kata nya.. kalo effort betul2 konpem dah juara kan kan kan...

Encik Atan said...

tahniah...(nada sopan)

widiea azira said...

cis !! ak takde. . .

-meeSUPERGIRL- said...

hamboi sebak nampakkk .. bawak bertendang :D

Edy Fee said...

tahniah.blog hairy mmg cool

Eyda Syahida said...

gigih wa datang . tapi lu tak sayang wa pon ? sobbs :/