!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Tuesday, 31 July 2012

Cinta itu Tak Pakai Spec.

Assalamualaikum..

haaachum! *lap hingus*

cinta itu buta. maybe sebab cinta tu sendiri tak pakai spec. tapi spec bukan utk org rabun ke? kalo dah buta tu pakai la spec patblas lapis pun tetap buta. tak gitu? so tajuk aku tu salah la kan? lantak lah. malas nak baiki.

cinta itu dikatakan buta bila mana orang yang kau sayang sakitkan hati kau berpuluh mahupun ratus ataupun ribu mungkin juga juta kali, but still kau decide untuk stick together dgn orang yang kau sayang tu. contoh ni contoh. tapi, itu kah namanya cinta? hahah. aku sendiri pun tak paham. cinta kunun -,- dan aku tak paham apa motif aku post entry mcm ni. kbye




16 comments:

Liyana Izzati said...

Cinta dan mencintai. Omaigod jiwangggg hahaha.

Abey Mirul said...

Saya pun tak paham. Jadi,saya jawap salam je la. Waalaikumussalam.

Haha.

Tak pernah mengalami perasaan tu cuma kalau dah sakitkan hati byk kali..tp ttp setia..tu bkn cinta..tu dugong. Haha. :D

Mk Syahir said...

wa selalu main counter strike dulu2..

"stick together team"

sha_azmi said...

haha..adakah anda jtuh chinta (^.-)

zaxx said...

btol tu..mugkin cinta tu xpakai contact lense..eh sma je la ngan spek.pe yg dingarutkan nie,hahah
tu la pasal, bila dh syg, semua BOLEH,hhehe

-meeSUPERGIRL- said...

cinta buta sbb cinta tadop mate . haha

Munira Yaakop said...

slalunya org y slalu sakitkan hati tu y pling kite syg hee

KorN said...

kalau mcm tu dgr lah lagu cinta by amy mastura.. aku suke dgr lagu tu... hehee

aswadz said...

walaupun Cinta itu buta, tapi Cinta itu masih bole mendengar. (ditujukan khas kepada org bernama Cinta yang buta)

ஜ miss klanika ஜ said...

cinta tak buta . manusia ya . hehe

syafiqakarim said...

bebi,
awok jangan nak main-main dengan itew
eh.baik ckp awok tgh bcinta dgn sape?
kitew tak shukew awok buat mcm ni k

Edy Fee said...

hahaha bagi aku.jgn la jadi hamba cinta.,kesian

hazwan hairy said...

hahaha oh cinta...

Suhami Ahmad said...

cinta pada Allah, cinta yang kekal abadi :)

inche hlovate said...

Hahaha aku pun tak tahu ape motifnya..tapi cinta itu tak buta tapi org yg bercinta tu yg membuatkn cinta itu buta *tepnjg pula kan hihi

Encik Atan said...

cinta memerlukan pengorbanan....


slmt ari raya korban....