!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Thursday, 5 July 2012

Meaningless or Meaningful?

Assalamualaikum..
aku kesuntukan masa sebenarnya. kurang 30 jam dari skarang untuk bertarung bersama ketas dan pen. tapi cuba jugak menggigihkan diri nak post benda ni. meaningless or meaningful xtau lah.
maaf lukis sambil kelam kabut

wa chow dlu
eh jap, ade yg follow saye, n bnyk jugak yg tinggal tapak kaki tak sempat balas lagi. maaf ye. next time i will. babai :)

14 comments:

Boni JLL3 said...

wow.. walaupun kelam kabut, tapi lukisan dan tulisan tu sangat2 kemas dan cantik ok!!! jatuh hati ku pada tulisan dan lukisan itu!!! ahaha

syafiqakarim said...

hishk.
kau ni.pagi pagi dah buat aku
nanges weh. T__T
tengkiu. aku syg kau tau tau tau tau


comolot sket *
utk kesekalian nya,tengkiu.
moga kau di berkati.amin

hairy said...

tulisan awak cntik lah..haha sya suka tgk...!!! mohon tulis nma saya..kahkahkah

nk jmput join contest yg xsbrpa ni..

Liyana Izzati said...

Woo terer erk akak lukis. Tabik tabik. Giliran saya bila pulak ni? Hehehe :)

zaxx said...

cute la.nice..:)

Mr.She said...

@abam boni
elehhh. perli lettew >_<

Mr.She said...

@iqa
alah nanges sbb aku sekali sekala ape salahnya? kahkah

Mr.She said...

@hery
ni lg sorg. perli la perliiii :3

Mr.She said...

@liyana
hakhak. lukisan budak skolah tadika :p

Mr.She said...

@zaxx
hewhew. oh hai! :D

KorN said...

mr she, tulisan awak smart ah.. mintak tulis nama korn jugak.. plishh.. jeles ngan syafika.. xnak tagur die 5 minit. hahha

Yousof said...

Tak boleh sweet lagi ke kad ucapan kasih sayang ni? hihi

Semoga kauorang diberkati insyaAllah.

Suhami Ahmad said...

santek je lukisan atok tengok...hihi

Teenager Housemaid said...

kreatif! lawa! :D