!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Saturday, 7 July 2012

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

ahehehem!
Assalamualaikum..
wachaa!
punya la sakit hati intenet buat hal. cam harommm. seharian tggu. dh janji kot ngn abam retis nk juin segmen dia ptg td. maap, bkn sengaja mungkir janji T_____T
boleh picit header ni utk ke blog abam retis :p


okay lah. incik HH ataupun lebih manja digelar hery ni suruh nyatakan kenapa suka ke blog dia. kehkeh
meh tengok ni meh meh

ohsem dari segi ape? bagi saya la, blog hery ni ohsem dari segi content, cara penulisan, and paling penting owner blog yang super ramah. serius, tak ramai blogger yang ade follower beriban tapi still ade masa untuk beramah, balas jejak and rasa bersalah bila tak sempat balas jejak. yang ramai nye, satakat follower baru nk sampai seribu pun dah mula nak berlagak konon "oh aku lah retis-to-be". hek ehh. hery ni dh 2 kali pun blog dia masuk majalah, takde pun nk berlagak segala.

ape yg saya suka dengan content n penulisan hery ni, setiap entry dia ringkas je. takde nak sesak otak and rimas bila baca. dah macam tukang kritik pulak aku ni. pheww!

and, nak cakap sikit kat hery ni. benda yang paling menarik perhatian saya dekat blog hery tu.. ha cuba teka?

tett! lambat. saya suka caption (caption ke ape? -,-) dekat header tu
"sejuta langkah kembara impian"
super nice. love it.

okay. tu je nak cakap. sekian babai :)

p/s: sila jangan kutuk bahasa gua yang bajet bagus plus gambar zaman sekolah tadika gua kat atas tu. kahkah


30 comments:

Mk Syahir said...

=) anda memang gigih..wish u best of luck..wa tau lu buat dengan seikhlas hati..dah hasilnya InsyaAllah =)

hairy said...

fulamakkk!! terkjut gila tgk entry nih..haha..sgt2 kreatif okey xsgka anda leh buat cmni...hahaha...terima kasih sgt2 tuk awak...Ulasan anda tuh buat saya teruja lagiii..sya cma nk jd blogger yg baik ngn semua org..uwrghhh...thanz a lot...

Mr.She said...

@MK
cane tau ikhlas ni? hewhew

mekasihhh! btw wa cuma cuba nasib je ni :3

Mr.She said...

@hery
alaa..tu pun sbb tetibe terlintas utk redraw header hery, tp versi org lidi la. hehe :D

utk ulasan tu, mmg u deserved for it pun :)

zaxx said...

serius...cute sgt gmbr blog abg HH retis kita ni tp dlm versi awak..gud job..kreatif sgt..:) gudluck yer..:)

Mr.She said...

tq zaxx.. entry awk lg hebat kot.. siap berseloka. hehe. goodluck utk kita lah. kihkih :)

Boni JLL3 said...

baiklah!!! gud luck k!!! hehehehe

Alynn Nyzaa said...

all da best *wink*

Rafi Nilhan said...

ok

saya dgn hazwan hairy ni sapa lagi baik?

hehe

all the best ya

nak gi blog dia la

O CIKTEDDY said...

perghh terbaik la entri die..kreatif gitu!huhu

betol3..hery mmg baik,x berlagak ^^

Silent Thinker said...

wow..kreatifnya awakk...

happy blogging..

zulhilmi tempoyak said...

mcm nk join.. tp kn... heee... malas nk taip.. :D

KorN said...

serius aku jeles dgn lukisan ko ni mr she... kreatif lor...

widiea azira said...

entri ni lg ohsem sbb ad lukisan2 bagai. .haha gud luck!!

anamizu kaito said...

wahh lukisan Mr.She OHSEM arrr!
best of luck ye ! hehe





Luv,
cik ana

Suhami Ahmad said...

wah, atok nak jejak blog retis ni sekarang...hihi

Teenager Housemaid said...

seriusly awak kreatif..and tulisan lawa..suka3..:D

Cioccolato World said...

good luck ^^

hairy said...

dtg sini nk gtau tgh list entry ni tuk d BW nnti smbil tgk calon2 pemenang :-)

Anonymous said...

hahaha power gilakkkkk
woi.hr ni hbs exam kan..
cepat laaa..



bebi.
ihiks

Mk Syahir said...

tahniah..andalah juara yang dicari =)

aisyah humaira' said...

hai !
niera bw ke blog awesome ni :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

psstt,menarik blog ni,so niera dtg follow sekali lah :)

HanaNabihah said...

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

Cik Rongoks said...

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Nor Atiqah Aisyah said...

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

Deary Ainn said...

salam kenal:)
kte dri contest yg sme:) gud luck ye:)
bw n flow here:)ada ksmptn jom singgh cnie..hehe
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Si Matatajam said...

Mmg ohsemm entry ni.. M jln2 jenguk pemenang.. M dapat saguhati jer.. Alamak jari M tekan button follow la...hi hi..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waak kreatif... tahniah awak.. awak menang no 2.

Aanuar Jamil said...

haha.. best baca post nie...

shidaR said...

terbaikk!!!