!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Wednesday, 29 August 2012

Harga Sebuah Hubungan

Assalamualaikum..

entry khas untuk insan2 yang bernama sayang. bukan, maksud aku insan2 yang aku sayang.

fessofol, sambungan entry semalam. ingat lagi kotak tu? nak tau isinya? jom cekidout!




*jeng jenggg!!* harta karun

wauuu. angpauu?? $_$

dan.. ni lah sebenarnya. ingatkan angpau, sekali kad daa :p

haaa.. ce teka ape yg kaler pink tu? aku pun tengah study camano nk guna ni. kahkah

ok jom ke acara kemuncak: ucapan perasmian daripada Puan Sri Norsyahida

UNTUK FAMILY TERCINTA
terima kasih untuk mak tersayang yang melahirkan. terima kasih ayah yang dikasihi kerana membesarkan. terima kasih both braders yang menghiburkan. terima kasih makcik2 dan pakcik2 yang menumpangkan kasih sayang. terima kasih sepupu2 yang menceriakan. <3
*al-fatihah utk arwah mak*

UNTUK SI BITTERSWEET
terima kasih untuk surprise yg tak disangka. terima kasih atas segala rasa. sedih, marah, cemburu, gembira, blablabla. semuanya pengalaman. impian kita, semoga tercapai. aamiin. <3

UNTUK SAHABAT SATU-SATUNYA
atikah yusoff. terima kasih atas nilai sebuah sahabat yang tak terhingga. terima kasih jugak sanggup menerima buruk dan baik aku seadanya. kita pernah jadi kawan, kita pernah jadi musuh. dan sekarang kita sahabat. terima kasih atas semua kenangan. semoga kekal sahabat sampai ke syurga. insyaAllah.

UNTUK SAHABAT BLOGGER
untuk syafiqa karim, terima kasih beb. kau sahabat maya yang terbaik aku rasa. 
dan untuk geng2 BLOGGER APAKAH?
aimi, thanks untuk entry.. <3
zul ak, thanks utk nyanyian sekerat tu.. :p
razanah, thanks utk lagu yg sweet tu.. <3
korn, thanks utk chipmunk yg comel ;D
mk syahir, thanks utk ucapan yg tulus ikhlas wa rasa :)
zul de alexis 
hazwan hairy
abam boni
akak pari-pari putih a.k.a nor zaimah 
syakir rahman 
rien rose
syafiq ajis
cik teddy a.k.a dang kahla
mieza roslee
cik puteri nurul ain
shawn a.k.a shong
liyana izzati
m nasir m nawi
iza zaty
shafuan kecik
eyda syahida
baby zyra roxx
bai baizura
dan semua lah geng blogger apakah?
terima kasih atas wishes (sape yg wish la) and paling penting terima kasih kerana menceriakan hari2 wa. wa syg luorang sume. (^_^)")

CLASSMATES AND FACEBOOKERS
terima kasih utk semuanya. may Allah bless us :)



maka dengan ini aku merasmikan ulangtahun kelahiran yang ke 22. terima kasih Allah kerana memberi peluang untuk masih lagi meneruskan hidup di dunia pinjaman ini. barakAllah. :)



note:
sorry bloggers, aku ingat nk letak link korang sume, tp mcm x mampu pulak. bnyak sangat. hehu. kbye <3


26 comments:

bai baizura said...

hopeselamat semuanya. hepy bzday even dh lmbat pon. huhu :)

Zul De Alexis said...

:"))

semoga terus maju yew..

leakedknowledge said...

wahhh, ada nama wa di situ...terharuuuu wuuuu :)

shafuan kecik said...

Nama aku pun ada..
terharu ye ^_^

Cik Lyeen said...

sweet...smoga terus maju ..maju..maju dan maju ok..:)

Mk Syahir said...

kedah maju 2015 :p

O CIKTEDDY said...

wah..sempena umo baru ni moga bertambah baiklah segalanya..aamiin ^^

Liyana Izzati said...

Okay fine ada nama aku. Thanks thanks :)

KorN said...

ade nama korn.. hehe... salamatttt...

leakedknowledge said...

tapi ak nie jenis curiousity tinggi...benda apa yg ada lam kotak tu? boleh namakan satu2 tak? ak nmpak mcm ada PSP jer

zaxx said...

nnti wa habeskan lgu tu ye..mohon tepuk tgn kuat2 nnti..:) anyway.. best of life..:) smga berbhagia dan sentiasa dipermudahan..amin..

SaddLone said...

ohhh untungnya ko mr she..:)
nyway, hepi belated birthday !

boni kacak said...

scratching! sentap! nama i tak ada pun.hahaha

syafiqakarim said...

ai love yu bebe
ai love u. ai skng sebok nak mid sem
sorry tak dpt luang masa bersama u bebi


btw bole bagi kale pink tu.hiks



k k k k k

Everything's Everythings said...

Alhamdulillah.. Happy birthday to u ^^
dan alfatihah utk arwah ibu kau...

Atiqah Wadiah said...

epy bletaed birthday awak..sempat lg x?hikhok ^^

faridah nazurah said...

fuyooo dia dah 22 tu.. muda lg :P

Arham Md Ali said...

Amende ek yang warna pink tu Nampak macam purse, tapi kat tepi tu macam gadget elektronik, ntahla.

KorN said...

bila nak hapdate ni? huhuhu

Edy Fee said...

hye lama tak BW...
ape khabar blogger...
----->
wah kotak harta karun.hehehe

ainraus said...

walaupun tak tahu apa kebendanya hadiah tu, tapi nampak cantik! sweet.
mesti terharu gila kann. :)

widiea azira said...

0uh ak tak wish rupenye. .terlepas wey. .sorry sorry n sorrry again

Zakaria's daughter said...

happy belateddddd ...........

zulhilmi tempoyak said...

touched...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hai awk terjah sini... tadaaaa...
daripada entri Mr HH... hehehehe

Everything's Everythings said...

Selamat menyambut hari jadi ^^
sorry xde hadiah, cuma mendoakan kau sentiasa sihat dan murah rezeki inshaAllah