!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Monday, 30 January 2012

Fesbuk tu Macam Dadah. Tahu?

Assalamualaikum...

fesbuk tu dadah. dah kalo fesbuk tu dadah, boleh la telan fesbuk tu ye? ke kena sedut? or cucuk?
err.. telan ngn pc tu skali lah ye? macam sodap
she tak kata lah. orang kata. orang kata fesbuk tu legal drug. she rasa betul lah tu. perumpamaan. kan?
korang mesti penah buat perangai macam ni:

situasi 1:
nak tido malam, laptop mesti letak atas katil ataupun dekat2 ngn katil. tak pun, meja pc korang tu mesti dekat dengan katil kan? pastu bangun tido terus sambar laptop/pc/segala jenis gadget yang membolehkan korang online fesbuk. pastu dengan muka sememeh tak cuci, bantai online dulu. betul?

situasi 2:
balik kelas, campak buku tah kemana, mandi(kalau mandi),makan, blablabla. dh selesai sume, benda pertama korang carik ape? laptop/pc/blablabla. online fesbuk. buku, kerja sekolah/esaimen tah kemana. betul?

situasi 3:
beli henset canggih2, galaxy tabs bagai, siap ade wifi. kenapa? salah satu nye sebab senang nak online. tak kesah la korang kat mana. kalau boleh setiap masa nak update status kat fesbuk tu. kalau boleh dalam jamban pon nak bgtau. opss. marah? chill oke! :P

situasi 4:
on laptop, niat di hati nak search pakcik google untuk siapkan esaimen. tapi tangan tu aotumatik je pegi log in fesbuk. nak buat cmane, tangan tu bergerak laju je sebelum dapat mesej dari otak. betul? (yang ni memang selalu berlaku dekat she)

situasi 5:
ahh.. pandai2 la korang nilai sendiri. wkwkwk



death note:
-so, situasi mane sesuai ngn korang? ke semua? hewheww~ byebye

dikarut oleh,
-she- budak gila merepek.

16 comments:

pencintarahsia said...

hahaha..ni wat cite pasal diri sendiri ke :P

pencintarahsia said...
This comment has been removed by the author.
Mr.She said...

diri sendiri dan surrounding. kehkeh

O CIKTEDDY said...

xde dlm snarai..haha
oh mai,brlagak cik ni..kih3

Mr.She said...

oh cik teddy, tipu dose :P

Mesyhta Beto said...

semua nak buat mesti berkaitan dengan fb :)

widiea azira said...

aku tak layan fecbook. .haha

Mr.She said...

@mesyhta beto
hewheww~ kan? :P

Mr.She said...

@widiea
huahua. lucuss

ieyza afieyna said...

tau xpe.. ketagih... hee.. ari2 nak online -__-

Edy Fee said...

sokong!!! sebab aku pon bila nak buat esemen automatik akan klik bukak fb dlu.ahaha

zulhilmi tempoyak said...

xcukop addict lg... hihihihi

Mr.She said...

@ieyza
lg bhya dr dadah kot ketagihnye.. hakhak

Mr.She said...

@edy
same spesies ngn she lah tu. haha

Mr.She said...

@tempoyak
untung laa x addict.. heww~

Mk Syahir said...

adei..saket idung =)