!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Tuesday, 6 September 2011

Sesi Mencari Jejaka Yang Tak Pernah Bercinta

Assalamualaikum..
lagi 4 hari nk start kuliah. KULIAH??? weehooo.. seram woi
jap, nk gelak kuat2
...
...
...
ok skarang kembali serius
errr.. ade tak lelaki yang tak pernah kapel? ade? ade? cuba angkat tangan.
meh sini dynda nk ngorat. opss TERgedik pulak.
aku ade masalah woi, sape mau tolong? takkan nak mintak tolong ah long
ini bukan masalah takde duit, tapi masalah cemburu tak bertempat. bengong punya budak!
aku pernah hantar surat layang kepada doktor love yg berbunyi camni;

masalah saya: kalau kapel, mesti saye nak tau pasal ex kepada boypren saye tu, pastu saye jeles. ape yg patut saye buat ye doktor?

penyelesaian: cik.. rasanya cik kena cari lelaki yang tak pernah bercinta untuk dijadikan teman lelaki, maka masalah sebegitu tidak akan timbul lagi.

maka dengan ini, sukacita dimaklumkan dynda sedang mencari seorang jejaka yang TAK PERNAH bercinta. bagi sesiapa yang berminat sila hubungi dynda dengan kadar yang segera. sekian terima kasih

pesanan penaja:
cerita ini adalah rekaan semata2. diharap semua pembaca perbanyakkan bersabar dengan 'kebiolan' penulis yang tidak dapat dielakkan atas sebab2 tertentu.

untuk incik kekasih ^_~

26 comments:

kura said...

aku sebelum ni bercinta dgn tuhan je. tak apa ke? boleh join segmen ni? hahaha

zulhilmi.tempoyak said...

tc dynda....

sll tingat dynda...

tp bb ni je jeles...;p

Dynda said...

@kura
yelah kau. ingt aku tak tau? hahaha

nk join? boleh je, meh isi borang!

Dynda said...

@tempoyak
ololo so sweet soh dynda tc.. ahaha

yeke ingt? nk terharu ni. kihkih :P

diya said...

ade ke lelaki mcm tu? susahla nak carik~

psstt : kalau jumpe passing2 lah utk diya skali. hahahahhhahahaa XD

Edy Fee said...

ade ke lelaki tak penah bercinta....
susahnya nak cari...bukan takde.haah

Dynda said...

@diya
susah2. klo ade pon 1 dlm sjuta. erk

amboii.. nt klo jumpe dynda bg diya sume. haha :P

Dynda said...

@edy
susah. mmg susah.. ish3.. (mcm la nk cari betol2) haha

hanna.dotter said...

hahahaha.wujud gak spesis cm gini..slamat kembali ke kuliah smula weh..hehehhehhee

Arai Lekir said...

nak apply boleh ? ade kekosongan lagi ke?

Dynda said...

@hanna
hoh hoh. spesies cmane?? haha

selamat selamattt..

Dynda said...

@arai
yeee kekosongan masi banyak. meh2 isi borang. haha!

diya said...

aihh dynda nk bagi semua? diya nak satu je ~ hehe

Bella Bell said...

akulah jejaka yang belum bercinta lagi tu.. haha!!~

cik azeya said...

hai awek cantik. nak num fon. hahah.

saye selalu mcm tu. cemburu lepas tu makan hati sorang2.


grrr.




(malas nak berkuliah..Y_Y)

sifu im said...

dinda..kandax penah bercinta..haha

shazwanazizan / wanblur said...

dynda angau.. haha

Dynda said...

@diya
ahh, x kire. nk bg sume gak! (mcm ade) HAHA

Dynda said...

@bella
ouh ouh. tahniah krn belum bercinta. HAA!

Dynda said...

@cik azeya
boleh3. call 999. anytime je. haha

kan kan kan. x suke! :((

selamat berkuliah! heheh

Dynda said...

@sifu
ye le ye le. tahniah2. zzzz

Dynda said...

@wan
bukan angau, sengal cket je! >.<

Arai Lekir said...

resume tu nak send pakai pos surat ke email ? alamat rumah dan email aper ? pakai email lg cepat sampai rasenyer.. tak gitu ? pakai faks pon senang..ke nak sms jer .. haha

Dynda said...

sms je ke 28882. haha

Teritorial Seorang Penyamun said...

saya angkat TANGANN.... 2 belah tangan sedang diangkat nihhhh

http://7penyamunbukit7.blogspot.com/

Dynda said...

syarat dye kna angkat tgn tiga belah! haha >.<