!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Thursday, 15 September 2011

Slot Mari Bercinta

Assalamualaikum....
ade orang rindu dynda tak? takde?? okbai

ciss. tajuk macam mintak pnyepak je kan. haritu dh dapat title ANGAU
yeah, trima kasih kpd wanblur!
SUKEEE sangat title tu. haha

korang suka bercinta? tak suka?? tipuuuu
ngaku cepat! nt mak upah susu. erk

ahh lantak kome la. memandangkan dh lame tah hupdate belog ni, tetibe mlm ni terasa gatal pulak nk menaip, tapi idea takde
so bile takde idea, hasilnye ape?

HAMPEH!
yaa.. bijak skali. *clap clap

ok2 dah, aku nak pegi bercinta ngan esaimen! babai



death note:
-1st week dh dpt esaimen berlambakkkk. best tak best tak? =.="
-takde idea pon takpe kan? janji ikhlas kan kura??haha

10 comments:

kura said...

hakhakhak. ye dynda ye. janji iklas dari hati kita. syabas! kau dah tahu erti iklas tu. hahahaha

Dynda said...

yeah! tahniah krn kau yg mgajar aku erti ke'iklas'an tu! hahahaha >.<

Teritorial Seorang Penyamun said...

ikhlassssss... yeaahhh
apa ada hal.. nak samun jugak =)


http://7penyamunbukit7.blogspot.com/

kura said...

hahahahaha. cukup tahun. komfom lingkop blog kita klu asik buat entry iklas je memanjang ye hahaha

Dynda said...

@penyamun
nk samun ke? jp nk pggil polis. haha

Dynda said...

@kura
haha. ade betulnya d situ.. tp asl ko mkin maju kure? aku je yg mkin lingkup. ini tidak adil! muahaha

kura said...

maju benda nya. klu maju dah berduyun2 dah org dtg belog aku. haha

eh. kau asal tak join segemen beben? join la. aku dah folow dia. tp xpernah join lg segemn dia. haha

Dynda said...

tu aku tgk follower ko dh mencanak naik dlm mse yg singkat. terer r kure.. retis la nt.. jgn lupe aku tau! hahaha

aku bkn xnk join segmen beben tu, tp lately agk bz. tgk la aku hupdate pon berminggu2 skali. muahaha

kura said...

singkat ke? tak pun.. dari bulan 1 dulu aku blogging bari dpt 200 pengikut. sobs.

haha. kecewan abg beben tu taw tak? hahaha. eh mana entry baru kau tu? -,,-

Dynda said...

ok what.. follower x penting la kuree.. yg pnting readers. aku tgk pmbca setia ko rmai kot even follower ko 200 plus plus. tabik ah! >.<

aku ni je masih d tahap noob :O