!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Tuesday, 5 July 2011

PENGHARGAAN UNTUK BLOGGER PAGES & FOLLOWERS

Assalamualaikum.. 
salam 1 malaysia, salam 2 indonesia, salam 3 thailand, salam 4-4 malaysia vs taiwan.
Opss terlebih suda. 
Selamat petang semua.. tengah watpe tu? Mkn kuih? Minum kopi? Tido? Ngadap lappy? Nak join sekaki bole?? Ahh hape2 jolah. 
Dynda wat entry ni khas utk menghargai page2 blogger yang dynda selalu menyemak, dan juga follower2  yang sudi follow blog buruk dan merapu dynda neh. “Tanpa anda semua, siapalah saya..” (skema je ayt) wawawa. 
FYI, dynda still newbie lagi dalam dunia blogging ni, tengok la followers kt bwh tu, ciput je.. baru 30. Nak jugak ade ramai followers mcm blogger2 otai, taiko, legend, n sewaktu dengannye.. tgk dorang pnye followers beribu riban. Nk jugak! Nak jugak! (yaiks, mcm gedik je) oh incik miracle, please come to me..
so, puak2 legend tu sila la tunjuk ajar ku sifu! cket camne nk dpt ramai followers.. ngeh2. 
Tapi takpe la, lebih baik utamakn kualiti dpd kuantiti kn? (ye ke?-nak sedapkan hati je ni! hoho) nak buat cmne kan? Umo blog dynda ni pon x sampai 2 bolan lg.. masih comel2 mcm baby lg.. huahuahua ß ok toksah perasan! L
errr.. lagi nk ckp ape ye? ermm..umm..haaa... TERIMA KASIH, ARIGATO GONZAIMAS, SHUKRAN, THANK YOU, TRIMAS.. lagi ape? Tu jela kot. tetibe xde ide lak, otak tgh offline.  Ok lh, again tq 4 all of u.. 
luv y’all!
 Ahlan wasahlan ya habibi ya maulana. 
Babai J

nah, amik sorang satu! :P

No comments: