!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Saturday, 23 July 2011

Apabila Blogger Otai Follow Blogger Noob

gambar curik :P
jejaka hensem mne lak ni? cair jap. hee. gedik je ko kn dynda. huahua
kenal tak sape ni? sape tak kenal ngn blogger famous amous ni kn. kenal kan.. kenal kan..?
tak kenal? meh aku korek biji mata jap.
**pstt, ce teka dynda curik gmbar ni kt mne? muahaha

tadi dynda log in blog, then tetiba mata tertacak kt bahagian follower
"eh? mc ade follower baru je..mcm penah tgk la, sape jejaka hensem ni?"
 nk tgk? ni
nampak?

"eh? abg ben? betul ke aku mimpi ni?"
*tenyeh2 mata dua tiga kali*
"betul la abg beben. wallaweh! abg ben follow blog aku, biar betik.."


haha.. "untung la abg beben follow".. huahuahua. tqtqtqtq abg ben. mmg x penah sgka2 the legend mcm abg ben sanggup follow blog cikai+picisan+noob cam dynda ni. terharu woo..
setinggi tinggi penghargaan untuk blogger otai kita

bukan sahaja krn follow blog ni, tp krn abg ben dh bnyak tlong blogger2 lain slama ni dgn buat mcm2 segmen. dynda mmg salute la kat blogger mcm abg ben ni, tak sombong, tak kdekut ilmu, n bnyak membantu especially blogger2 newbie cam dynda ni. tabik spring!! (^_^)")
tu jela nak ckp, bukan nak menunjuk pon, sekadar nak menzahirkan rasa terharu+gembira+terkejut+teruja++++ n yg pling penting utk menghargai jasa the legend kita ni.
sekians :))
nota kaki:
-dynda penah baca yg abg ben ckp dia x suka klo org suruh dia follow (so, phm2 jelah ye)
-to abg beben, sory curik gambar hensem tu ye :D
-alang2 dh follow tu, bg la tunjuk ajar cket kt budak newbie ni ye abg BEBEN.. ngee :')

10 comments:

cleverspider55 said...

ha tak lame dynda pun pemos cm c ben gak tu..tahniah.

miss dynda said...

@cleverspider
dynda nk femes mcm abg ben? mmg tak la kn..hoho

kura said...

untung la abg ben follow belog dynda. blog kura? xda capeww powmm nak polooowww. hioks!

miss dynda said...

@kura
haha, "hioks" tu yg pnting

**abg ben follow sebab kesian je kot.. HAHA

kura said...

hioks tu kan comel. mcm sy. Eh Eh. hahaha...

erk. abg ben follow sbb dia taw belog dynda ni ada potensi. fuh. nnt klu awak dah femes, awak jgn lupa saya tahuuuu aahahha :3

miss dynda said...

@kura
bnyak cekadak btul budak ni.hee

mcm perli je ayt tu kn? haip! zzzzz

kura said...

Alah. cengkadak ciwkiwt ciwkiwt je pom. haha..

Eh. puji lah.. doa tu! hahah :#

miss dynda said...

@kura
hoh! ciwkit ciwkit moleh, manyak manyak ta moleh aw aw! hahaha yaiks! geli mok

err.. ustaz saye ckp klo puji x ikhlas, dosa tau.. muehehe

-AMIN- hohoho

BEN ASHAARI said...

terima kasih .. :) tak follow kerana kesian pon.. erk, cuba kurangkan widget yang tak penting . kasi ringan skit blog.. :) sekadar pandangan je..

miss dynda said...

@abg ben
most welcome.. :')
ops..hehehe
oh, ok sifu! i will (^_^)")