!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Friday, 15 July 2011

KEHENDAK SI GADIS YANG JEJAKA PERLU TAHU

hye sume.. ha! tengah watpe tu? stalking ea??
HAHA perasan je ko dynda, spe je yg nk jd stalker blog cikai hang tu..
er..takde ea? ok bior.
ok la, tengok tajuk tu macam jiwang kan? biasa la, dynda memang suka jiwang2 karat ni. haha ok aku tipu.
entry ni rasanya sesuai sangat la bagi sang arjuna yang tengah hangat dilamun cinta.
cewah ayat...sastera kau! haha
so, sang jejaka sila amik port ye.
eh, tapi blog ni macam kekurangan follower lelaki je kan? cmane ye? mybe sebab dynda x cun, sebab tu tak ramai jejaka yang nak follow.HAHAHAHAHA!! wakluuu
eh, dah jauh menyimpang ni. nak tau apa yang si gadis nak?

1.BERMANJA-MANJA
gedik je bunyi, tapi rasanya sume orang tak kira laki ke perempuan,mesti nak bermanja dengan pasangan dia kan? toksah tipu la.. tapi manja tak semestinya bermaksud pelok2 ciom2 okay! manja ni subjektif. ekau jangan nak membongak!

2.MAHU DIPUJUK
ngade2 kan perempuan ni? nak kne pujuk sgala bagai. ehh.. normal la, dah ekau buat dia merajuk, pepandai la ekau pujuk.. romantik le cket bang!

3.KEJUTAN
err.. yang ni tak tahu la, betul kot

4.PERHATIAN
perempuan mana yang tak suka perhatian ye dak? tapi bukannya perhatian yg over limit sampai setiap benda yang dia nak buat pun ekau nak soal.tu busy body namanya!

5.KESETIAAN
ha, yang ni semua orang nak. ada ke manusia yang taknak partner dia setia? ada? kalau ada tu alien namanya

6.KASIH SAYANG
yang ni biasalah, dah lumrah manusia ingin menyayangi dan disayangi

7.MELINDUNGI
pepandai la ekau lindungi awek ekau. jangan la kalau ade laki datang nak kacau awek ekau, ekau yang terlebih dahulu cabut lari. PENAKOT!

8.SOKONGAN
kadang2 tu bagi la jugak sokongn kat awek ekau tu..bukannya tahu kritik je apa yang dia buat.

9.MENERIMA SEADANYA 
yang ni complicated cket. laki ni kadang2 bila time mengayat, bunga2 je ayat.. "i terima you seadanya" tapi bila si aweknya betambah berat badan cket je, mula la kecoh2 "ehh..you,diet la..i taknak you gemok..." hoi! terima seadanya ape kebenda nya klo camtu?? adoyai..



nota kaki:
-sejak bila tah dynda jd orang nogori yang tak bertauliah nih! hoho
-entry kali ni xde gambor.. x comel lah! HAHA

15 comments:

akuwanblur90 said...

waaaa... apa pulak yer.. kehendak jejaka yg gadis perlu tahu>> eheh

Nurasyiqin said...

wah, ni da boleh jd dr. love nih..haha =p

miss dynda said...

@akuwanblur
yg tu dynda x sempat kaji lg.. ececeh mcm hebat je. hihi

miss dynda said...

@nurasyiqin
cket2 bole la.. eh? omaigod! hikhik

Syiqin Estrada said...

waaa, nice entry sis :)

miss dynda said...

ahaha..thanx dear :P

Nurasyiqin said...

camner nak buang content warning? tak tao la...

miss dynda said...

jp nt dynda cri blik tutorial tu

touya said...

Muahahaha bagus nie , leh wat entry balas nie

miss dynda said...

@touya
i'll be wait~! muehehe XD

cleverspider55 said...

bteruskan..entri berguna ni./b

cleverspider55 said...

teruskan..entri berguna ni.

miss dynda said...

@cleverspider55
thanx 4 d support :) i will

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

Thanks coz 4low blog sy,dah 4low u k.

miss dynda said...

momantai..thnks 2 u also