!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Friday, 29 July 2011

Best Sangat Ke Sakitkan Hati Orang?

assalamualaikum..
kabare? waras? dh nak puasa pon kita ni kan. so, jg la kesihatan supaya puasa nanti tak terbengkalai
wokeh, sikalang mood jiwang2. sebab?
sebab....jatuh cinta lagi, lagi lagi ku jatuh cinta~~
ah! bukan. mood putus cinta la. kwang3.. pdn muka dynda! zzzzz
putus cinta pon nak heboh kt blog ke dynda? erk. err..err.. tak perlu ea? ok
awak2 pinjam pemadam jap, nak padam mende ni. >.<
Lebih baik berhenti menyayangi daripada terus disakiti.
betul atau tidak?
betol3.. aku yg tnya then aku sendiri yg jwb. elok la tu
bukan senang kan nak lupakan org yg kita syg? tapi..tapi..hmm.
mungkin dh tiba masanya untuk bersara daripada bercintan cintun. MUNGKIN la. hakhak.
weh, ade org suruh aku kawen ngan blog. wallawey. bole saja.
mesti org tu dah hilang akal wawawa
ha, lagi satu nak tanya. best ke sakitkan hati org ni hah? dpt ape? dpt duit tak? klo dpt, aku pon nak jugak sakitkan hati org slalu. nanti bole jd kaya. ke dpt ape? ce cite
ok lh, dh mls nk ckp bnyak. babai

ouch! x saket pon..(tipu)



nota kaki:
agak terpesong dari tajuk. tapi takpe, "skrg bukan zaman sekolah, skrg zaman u. pndai mengampu lect dpt la markah penuh"-bukan dynda la ckp! :P

6 comments:

Fyzal said...

sakit menyakit hati tu kan mmg selalu jadi. tp bulan baik nk datang ni elok la saling memaafkan.

p/s: aku respek student U yg tak ampu tk performance terbaik.

LastCut said...

tq faizal....mengampu xstyle

miss dynda said...

@fyzal
yela.. btol la tu. err..dynda x penah ngampu okeh :')

miss dynda said...

@lastCut
anda sape?

cik azeya said...

saye tak pernah mengampu lec, sebab tak pandai nak mengampu. hahah

miss dynda said...

@cik azeya
saye pon sme.. budak baik gitu. hakhak