!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Saturday, 23 July 2011

Susah Nak Puaskan Hati Pembaca Ni Kan?

semalam lepas post entry yg super duper happy sebab abg ben follow blog dynda tu kan, tetibe dpt 1 message dari incik stalker berjaya
"ala bangganya post.."
erk. adeyh.. "entry mne? pasal beben tu ke? err..annoying ke?"
"ye kot.."
"sebab?"
"yela..u asyik cakap pasal dia je, nanti dia ingt u gila kat dia"
HAHAHAHA! rse mcm nk gelak guling2 je.
oi! ni sedar ke separuh sedar ni incik? bila masa pulak la dynda selalu cakap pasal beben, baru kali ni je pon puji beben kt blog, salah ke? slama ni juz join segmen dia je pon.. ni lg satu, ape? takot beben ingat dynda gila kat dia? u demam ea incik? adeyhh.. oh, klo post entry puji dia cket pon ekau nak ckp gila kt dia, mknanya rmai lg la yg gila dkt dia.. adoi adoi dan adoi! incik, u jeles ye? haa.. tak payah jeles, uncle ben tu dh ade wife la wey! get it?
pasal annoying tu, errr.. yeke? tak sangka pulak entry camtu pon boleh buat anda rasa annoying, readers lain cmane? rse annoying jugak ke ngn entry tu? klo btol ckp tau, skg jugak dynda delete post tu. sumpah takde niat nak menunjuk pon, juz nak cakap terima kasih kat abg ben ashaari je. salah ke?
tu la, betul la tu org cakap, nak jd blogger ni bukan senang, silap taip nanti org kutuk. bukan senang nak puaskan hati pembaca ni kan? by the way incik, tq atas kritikan pedas tu, dynda tak kesah klo kne kritik, tp 1 je nak mintak, klo nak kritik tu biar berhemah, at least takde pihak yg kecik hati nanti. boleh gitu? dynda juz tulis ape yg dynda nak tulis. my blog, my opinion. klo rse annoying sgt, x pyh baca. klo nak tegur, tegur la dgn cara yg berhemah. biasalah, manusia mana yg tak melakukan kesilapan ye dak?

18 comments:

AMMAR YASIR said...

tAK PAYAH LAYAN..TU SEMUA LALAT-LALAT JE... HAPPY BLOGGING

miss dynda said...

@ammar
thanx 4 d support :')

kura said...

Ala Ala Alaa. standart la dynda, lain org lain style. lain pemikiran. sesuka je dia nak sakit hati post2 kau kan. heh. heh. heh. *emo. hahaha..

teha said...

alaa.. xyah layan org camtu... kalu die tak suke , xyah laa bace.. kan2 :)

miss dynda said...

@kura
kau penah rasa kena kritik kt awek kau sendiri tak kura? huihuihui dh la hati ni sedia ada kecik, makin kecik la jdnye. huooo..

miss dynda said...

@teha
haa..btol tu btol. :')
dh ckp kt dye takyah bace dh lps ni. hahaha

touya said...

Untuk entry semalam memang perkara biasa ada yang kecil hati . Sebab ada reader yang follow kita , baca entry kita , komen entry kita , kalau tak baca entry kita macam makan tak baca Bismillah . Rasa tak lengkap .

Tiba-tiba ada otai yang masuk , terus dia dapat entry perhargaan . Reader tersebut macam terasa lah . Benda nie memang perkara biasa .

Kalau nak delete entry semalam . Aku rasa tak payah lah . Bukan satu isu besar .

Kes macam ini sama macam kes bagi hadiah atau entry khas dekat follower ke bla bla bla ..

Bukan kes besar .

miss dynda said...

@touya
mmg bukan isu bsar pon, sebab utama ialah JELES. tak salah nak bagi penghargaan cket kt blogger yg bnyak berjasa mcm abg ben tu kn? whoa~! pnat nk mlayan cekadaknye

kura said...

haha. jgn nk kecik hati sgt dynda oi.. buat la apa yg kita nk buat, jnji xda kutuk org xda sakitkan hati org. apadahall. haha..


*dynda! kura terkezut. abg beben folow belog kite lah. haha

zulhilmi.tempoyak said...

hmmmm....xnk komen..hihi

miss dynda said...

@kura
yelah. baiklah tok. hehehe

*oh yeke? wallaweh! kura dh pemes..ahaha

miss dynda said...

@zulhilmi
xnk komen dok diam2.. :P

Jay said...

miss dynda...sabar ye...abaikan je...dia dengki kat benben tu.. dulu Jay buat entri pasal benben tu kira Jay ni tergila kat benben ke??ahaks...sabar jelah dengan perangai orang...ada yang ph,ada yang tak suka...Jay sokong blog miss dynda ni...:)

miss dynda said...

@jay
x kesah pon.. mulut org ni bkn bole ttup kn? lynkn saje.. anyway thanks jay 4 d support :)

kura said...

semuanya disbebakan dynda, klu dynda xfolow belog abg beben. mesti abg beben pom xjumpa belog kura. terharuuuuuuu :'( hioks! haha

miss dynda said...

@kura
klo cenggitu mne adiahnye? hehehe :P

Mohd Hakimi Zulkifly said...

dynda boleh jadi seorang blogger yg hebat..MHZ dari COOL fm akan sentiasa sokong dynda dlm dunia blogging..

miss dynda said...

@MHZ
hee.. mekasih.. :)