!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Tuesday, 19 July 2011

Kerdilnya Aku. Ouh Ku Kecewa :(

ermm..humm..ummm..uwaaa.. terasa kerdilnya diriku.. 
tapi aku bukanlah org kerdil. aku manusia biasa yang cukup sifatnya. syukur Alhamdulillah.
 wuarghhh dh start merapu lagi.
tadi kan tadi kan, dynda join la segmen abg ben ashaari, atau gelaran baru nye "beben" hikhik.
 punya la excited join segmen abg ben ni, skali terlepas pulak segmen yg kedua. so, terasa macam tak lengkap disitu. kecewanya kenapa? sebab segmen kedua tu mcm smbungan segmen yg pertama la. 
sobs sobs :'(
ni sume gara2 'beruk'band yg baik hati ni tetibe takde line! jap lg aku campak tepi dinding
(pastu kutip balik)
lagi? sebelum tu nak ucapkan jutaan terima kasih kat dear efa nur yg pilih blog picisan dynda ni utk segmen beben yg kedua tu. nah, ni utk efa
luv u sista! ;)

tak sangka dia sanggup pilih budak newbie yg noob ni.huihui

pasal kerdil tu knape pulak dynda?
ohh.. tu sebabnye bila dynda blogwalking kt blogger2 otai pnye blog. dgn follower nye beribu riban. wahh.. jeles gak kengkadang. wohoho.
 aku ni macam parasit je kt dunia blogging ni. hoho. segan den. lagi segan bila ada blogger2 otai yg dh ade follower ratusan n ribuan pon sanggup follow blog cikai dynda ni. maluuu la.. hee. anyway im really appreciate it. wish i can be like them. AMIN..
tu jela nak cakap. sekians. :)
-luv y'all-


nota kaki:
tajuk mcm org putus cinta je. HAHA! :P

16 comments:

efa nur said...

Thanx a lot my dear.. :)
I LOVE U T0OOOOooo....wee.. :D
tiada baru, tiada lama ok.. :)

rara pinkmafia said...

laaaa sepatutnya hepy,ni seday lak.heheeh gud luck dik!

| cik azeya | said...

amin. go go chaiyok. hehe :p

kura said...

wuh wuh. hebat la tu. masuk segmen kedua...

Ala Ala Ala.. Tak perlu ribu ribu follower pun xpe. Bak kata oeg ramai, belogging dgn iklas. hati pun suka ria walaupun follower ciput:)

Nurasyiqin said...

hehe..setuju ngan kura..bg cikin apa yg penting adalah orang komen dan baca tulisan kita..tp polower tu kadang2 mmg wat niat terpesong sikit..=DD

AMMAR YASIR said...

Ammar melawat sini jap..

miss dynda said...

@efa
welcome sis, n tq again. hihi :))

miss dynda said...

@rara
ehe..sdey sbb x smpt join segmen kedua tu la kak..huihuihui thnx kak! :)

miss dynda said...

@cik azeya
fighting! hehe. thanx dear :D

miss dynda said...

@kura
ahha..ikhlas la ni. ye tok, sy sokong pndpt atok 1000000%! :D

miss dynda said...

@nurasyiqin
ahh kn cikin? betol tu betol. hehe :P

miss dynda said...

@ammar yasir
thnx sudi melawat! :)

Niena Pengembara Ilahi said...

gud luck :D

kura said...

thx dgn sokongan 1000000% kau tu. cait! haha

miss dynda said...

@kura
ustaz sy ckp, klo x ikhlas jgn ckp thnx tao! yaiks!

miss dynda said...

@niena
hee.. mekasih :')