!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Monday, 18 July 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG


yeah, join segmen abg ben lg.. nk join? jom serbuuuu!! klik SINI cpt2, b4 kol 2 tau!
abg ben nk soh cerita psl latar belakang blog ye? ok let me tell

1st time dynda melibatkn diri dlm dunia blogging ni since january 2011, but yg tu crita lama sbb blog 1st dynda kne hack. spe tah kuang hajor hack blog aku. huh! so, yg ni blog 2nd dynda n bru je create around may 2011. newbie lg ni.. hihi
cne bleh tertarik dgn blog? sbb im a huge fan of Khairul Fahmi Che Mat. aik? ape kaitan? kaitannye.. one day dynda terjumpa blog jejariruncing.blogspot.com 1st time bce blog dye trus jatuh hati. dari situ la teringin nk jd blogger jugak. hoho. but bukan sbb nk nama ke, femes ke, dpt duit ke.. no no no. juz utk isi masa lapang SAHAJA. lgpon cuti 4 bulan ni xtau nk buat ape, so bleh la jd blogger tegar kejap. tegar ker? muahaha.
ape yg dynda crita dkt blog ni? everything regarding to live, laugh, n love. ade jugak dynda cerita psl kisah hidup dynda yg x seindah biasa. hoho. ayt sastera kau! sesape nk tau kisah hdup dynda yg x brapa indah tu bleh la godek2 blog dynda ni cari tjuk bukan cinderella story ye! 
sape idola blogger dynda? for sure la abg ben kita ni. i love to read such blog yg sempoi, klakar, gila2, masok air n sewaktu dgnnya lah.
yg soal kenapa blog dynda patut dipilih sebagai blog yang patut di singgah setiap hari tu entah la, dynda ni jenis manusia yg x pndai nk puji diri sendiri. huahuahua. so, depend on readers la. klo korg suka bce entry2 dynda ni, im really appreciate it. but klo korg x suka, nk buat cmane. nasib la labu.. huhu
cuma 1 jela nk ckp, dynda ni kpala otak masok air cket, n dynda bukan manusia yg suka serius 24 jam.
ok la, pnjg pulak aku merapu. sape yg selalu or pernah singgah, follow, komen, n tinggal jejak kt blog dynda tu, terima kasih daun ketupat.hohoho horlicks! sekians. :)

4 comments:

efa nur said...

hye newbie..hikhik ;p

efa dtg folow sini.. :)

efa nur said...

blog anda terpilih..jemput singgah :)

http://efagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

miss dynda said...

thanks dear.. :)

wanie wonek said...

singgah n follow sini

http://waniewonek.blogspot.com