!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Monday, 11 July 2011

camne nak follow kalau takde butang follow??

tak jumpa butang follow! macam mana nak follow? ok, take it easy.. ade lagi satu cara nak follow blog yang kita suka even kita tak jumpa butang follow tu. maybe dah ramai yg tahu optional ni, tapi dynda nk share jugak kot2 ade lg yg tak tahu kan.. kalau ade lagi yg tak tahu tu, juz ikut step mudah kat bawah ni:

log in blog anda sendiri>dashboard>blogs i'm following>add>masukkan url blog yg anda nk follow>next>follow

done! tak susah sgt pn.. sory la dynda mls nk print screen, letak pic bagai. rasanya buat camni pon korang boleh faham kan? ok tu je dynda nk share ptg ni. babai :)

tak tau lah pic ni ade kaitan ke tak. HAHA

4 comments:

Nurasyiqin said...

x pernah terpikir pun pasal nih??hehe..pernah wat tapi siyes mmg x pernah terpiki..hehe..thaks 4 sharing..

kura said...

erk. mmg selalu follow org guna cara ni la pun.. heheh

miss dynda said...

@nurasyiqin
momantai.. :)

miss dynda said...

@kura
ha! sme la. bkn hape, td rmai je yg bising2 kata xleh nk follow sbb x jmpe butang follow. sbb tu share sal mnde tah hape2 ni.hoho