!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Monday, 1 August 2011

Jangan Buat Yang Tidak Tidak...

jam menunjukkan pukul 6.43pm. masak dah siap. so, sambil2 tggu azan maghrib ni nak membebel kejap. boleh? tak boleh? ah! peduli. (membebel tak batal puasa kan?) *perot tgh menyanyi lagu irama asli

ni nak membebel pasal event dekat muka buku. asal log in fesbuk je penuh ngan notification dok pakat invite join event yg tak wujud. tak wujud cmane? yela.. lately ramai je yg buat event menyambut ramadhan la, event berbuka puasa la, even sahur la. amende wey? serabut tahu. memang la tak salah klo nak buat event itu ini, tapi ape motif sbenarnya? tup2 berpuasa, berbuka, bersahaur kat rumah sendiri jugak kan? bukannya ade gathering bagai pon. yg kat sana makan kepsi, yg kt sini makan budu. takde sape pon tahu. adeyhh.. kadang2 rasa macam tak masok akal pon ade gak. hairan. kalau buat amal, tak payah nak menunjuk, nanti pahala kurang.
dynda, ko knape emo smacam? ko tak suka puasa ke?
bukan macam tu, dynda nampak je bengong, tapi puasa tetap puasa, smayang tetap smayang.
bukan ape,  kadang2 annoying dengan event yang tak 'wujud'
klo rse nak buat jugak gasak la, tapi jgn invite dynda utk event yang x masok akal. tu je.
sekians :)
SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA UNTUK SEMUA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT SEDUNIA. *macam la satu dunia kenal aku. wohoho. dh nak azan.babai :')


death note:
-gempak tak tajuk? LOL
-sorry ye klo ada terkasar bahasa terlanjur bicara. slamat hari raya :') *tetibe
-NO WAR- ("(^_^)")

18 comments:

Puteri Nurul Syifa' said...

btol . tau takpe . tup mate je kalau npk noty penuh event cmtu . tak perlu la na kech 1 dunie yg korg b'puase dgn attend event . attend cramah kt msjid la kalau na gempak sgt -.-

miss dynda said...

@puteri
aah kn.. ayt tu la dynda nk taip td, tp tkot ade yg trasa pulak nt. hoho >.<

kura said...

haah. kau pehal dynda emo semacam ni? *yela. naluri keibuaan tu. Eh! hahah..

wuh. header baru? eh yeke...

lalala selamat poasa!

miss dynda said...

saje kasi meriah cket ngn ke'emo'an aku. hah!

header baru tapi buruk

selamat pose jugak kura!

fadh leyanie said...

jangan emo2..
selamat menyambut bulan Ramadhan :P

Amni said...

betul.. ada jugak dapat noti mcam tu.. hemm.... tapi just ignore je.. huhu...

salam ramadhan almubarak dear.. moga ramadhan tahun ni lebih baik.. amin...=)

miss dynda said...

@fadh
emo cket xpe kot. hiks :')
mekasih :))

miss dynda said...

@amni
tu la,kdg rse busan. zzz
tq darl, sme2 la kite... :')
amin ^_^

zulhilmi.tempoyak said...

dynda ni. org kn kdg2 telupa.. tu yg buat event tu...haha

miss dynda said...

@zulhilmi
ai, klo smpai terlupa yg wajib tu alamatnye... =.="

fa-in said...

ehe biasalah org terlebih rajin,dia buat lah gitu.. :D

miss dynda said...

@fa-in
nak senyum je :)

Pyka Rahmat said...

rimas benda cmtu. haha. selamat berpuasa ya.

miss dynda said...

@pyka
hiks. merci2.. :')

Nurasyiqin said...

haha...cikin pun selalu dapat event yg ntah ape2 ntah..lbh menjengkelkan,
yg jemput cikin tu pun cikin tak kenal..adus !!

err puasa nampak cam bengong eh??
(cam dynda) haha..=p

no war !!

miss dynda said...

rse cam nak bg plempang kan? dush!

err.. ok, dynda dh pening. hakhak >.<

Niena Pengembara Ilahi said...

:D sabar.. biasa la tu hehe

miss dynda said...

@niena
ehe, tq sis :')