!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Sunday, 28 August 2011

Kalau "SORRY" Boleh Selesai Masalah... Ape Guna Ada Polis??

Assalamualaikum..
"esok raya yeay! esok raya yeay!"
ahem! ayat tu untuk guna esok la. heh
tak terasa macam pernah dengar ke ayat yg dynda buat tajuk tu?
haa..sape yang pernah tengok cite boys over flower mesti pernah dengar ayat tu bukan?
heh, dynda bukanlah peminat fanatik cite2 korea, tp kadang2 layan jugak. heh hoh heh hoh
kalau fikir sekali, macam betul jugak ayat tu. tapi kalau fikir dua kali? kompem! kompem tak berapa nak betul. so, silalah korang fikir sekali sahaja bagi memudahkan kerja kedua2 belah pihak pengantin lelaki dan perempuan.
apakah?? =.="
yela kan, kalau la sorry tu boleh selesai masalah, polis nak buat ape pulak?
contoh?
misal kata la dynda pergi rompak bank, lepas rompak segala bagai tu dynda pon mintak maaf. pastu selesai masalah. kan? kan? kan? maka polis tak dipanggil untuk menagkap dynda. *ciss, aku tak pandai nak buat ayat skema. duh! cmane la BM bleh dapat A?? hakhakhak
motif??
sebenarnya dynda nak say SORRY sebab tak dapat nak balas kunjungan korang since bila? ok dh lupa bila last day dynda update belog ni. so, klo dynda say sorry je boleh ke selesai macam tu je? heh.
rasanya walaubagaimanamacamana pun, dynda tetap kena balas jejak korang bukan? kalau tak, tak adil namanya. tapi, cmane nak balas jejak kalo tenet macam hampeh? aduh sjuta kali.
so, dynda hanya boleh cakap sorry jela beriban2 kali. mmg tak mampu nak balas jejak korang.InsyaAllah bile tenet dah laju macam ferrari nanti, haruslah dynda bls kunjungan korang. okeh? selamat meraye! maaf zahir. sekians :')

4 comments:

diya said...

patutlah tajuk mcm penah dengar,
dari bof ghupenyeee >.<
same lah dynda, diya pun jarang2 update. tapi kadang2 bile update skali 2,3 kali shari :DD

kura said...

eyekk. kiteww ta syuker citeww boy ober pelawer tu. eheh! haha..

haa. jgn nak rompak bank sgt dynda.

eh. happy birthday. aku igt ok birthday kau. tlg terharu. ceh padahal kat fb ada.

slmt hari raya!

Dynda said...

@diya
hehe. kaki korea la tuu.. :P

Dynda said...

@kura
eyek eyek! ye ke x syukerrrrrr

contoh tu contoh. xde bran la nk rompak2 ni. hoho

alala so sweetttt.. terharu cawngat cawngat aww.. ciss haha