!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Friday, 12 August 2011

Dynda pon Ade Bloglist Jugak! heh

Asalamualaikum..
tajuk bajet hot. hiks! ade ku kesah?
sesape yg rasa dia tu jenis2 kepala otak masok air, sila check ye, kot tersenarai dlm bloglist dynda.
bajet hebat ler tu buat bloglist bagai ye dynda?
woh! tau la aku bukan retis.. tp bloglist yg aku buat ni aku senaraikan blog yg aku suka baca n aku gerenti menyemak stiap kali dorg post entry. sbb aku tau entry2 dorg mesti buat aku tergelak sampai terkencing.-TIPU! haha. 
at least entry2 dorg akn buat aku tergelak or paling tak pon tersenyum kambing.
buat bloglist tanpa bertanding, bole gitu? eh, sukahatiakula..blog aku kan?
tak best la pakai 'aku'. bunyi macam kasar. biasa la, dynda kan sopan santun.
hak tuii!
ha, ape lagi, check jgn tak check

ni la dorg. yg no.1-5 tu paling tip top la bg dynda. kadar peratusan otak mereka yang masuk air amat tinggi.hahah. stiap kali jenguk entry dorg mesti buat dynda gelak sorg2. pastu org ckp aku sewel gelak sorg2. ah! pedulikkk. 

p/s:
dynda suka baca blog korang! :')

1 surat layang untuk incik kekasih:
-tadi godek2 laptop buruk ni, then jumpe gambar
                                               
bajet suci. >.<
ini
&
ini
bajet rajin :P
selepas dijampi serapah sekrampes jadik cenggini:
hiks! comel tak? ade macam hasil kerja kanak2 tak? hahaha
death note:
-mengada pulak budak dynda nih! zzzzzzzz
-ok, sila kutuk dynda. babai >.<

23 comments:

kura said...

fuh. fuh. sikurakurapurapura top 5 gittewww. Arghh! Nak pengsan. Nak pengsann... ok kura dah over. huahuaa..

wah.. bukan main cuwett dynda edit. Eh! haha...

jab, yg gambar bajet rajin tu. view dia ada gunung? kat mana tu? Eh yeke gunung?

Mohd Hakimi Zulkifly said...

wah..trima kasih dynda..mhz pon akn masukkan blog dynda dlm bloglist mhz..thanx sbb senaraikn mhz cool fm

LastCut said...

heyyy everybody.....tgk kat post ni.....my pic,my pic <3

syrupmasin said...

woot-woot surat layang tuh :D

miss dynda said...

@kura
sakan pulak si kura nih. huahaha

gunung tu.. err..gunung ke bukit, dynda pon x sure. cmane nk beza gnung ngn bukit eh? hakhakhak.
tempatnye tingkat 8, hostel UiTM Machang, Kelantan. duh! alamat lgkap lg aku bg. ha3

miss dynda said...

@mhz
momantai.. dynda juz listkan blog2 yg dynda suka baca :')

miss dynda said...

@lastCut
eksaited lebih la.. HAHA

miss dynda said...

@syrupmasin
surat layang yg x melayang. hiks!

sifu im said...

dinda..npe name blog kanda xde dalam list tu..haha

i'm ezza haniza said...

thanks dinda...nti kita letak awak dlm bloglist kita taw!

miss dynda said...

@sifu
sebab xde blog kanda.. eikk. he3

miss dynda said...

@ezza
hee..momantai.. :')

Nurasyiqin said...

top 13..mekacihh !!nt cikin masokkan blog dinda dlm bloglist cikn..wat masa skung blog in renovate la tapi ada entri kahas utk dynda..=DD

cek it out tapi jgn sue cikin eh??hehe

diya said...

woooo blog diya pun ade !
hua huah bangge kejap ;DD
bajek retiss pun ye jugak.
hihii~
tenkiu dynda tenkiu !
mcm retis terima award~
;)

miss dynda said...

@cikin
yes! dynda diperkotak 'plastikkan'. heh. dynda muda lg la cikin. hahaha

miss dynda said...

@diya
ammboii.. x pyh nk retis sgt la kan.. hiks! >.< wc2

touya said...

nama aku ada sekali kat dalam itu , nama aku ada weh .. terharu aku . Terima kasih kepada rakan-rakan yang memberi dorongan untuk aku berblog sehingga dynda letak dalam list .

Dynda said...

@touya
kicik punya hal maaa.. haha. u all deserve for it :)

Zul Fattah said...

haha..dah berpunya rupanya..melepas jugak aku..

Dynda said...

hahaha..ok mengarut :DD

Niena Pengembara Ilahi said...

sweetheart kah hehe

Dynda said...

alamak! malunye. hehe, dynda x sebaik akak :P

zulhilmi.tempoyak said...

tima kaseh dynda....!!!!!
hahaha...ni yg nk kne bg duet raye lebih ni..hihi