!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Saturday, 13 August 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?


nak join? klik SINI
xnk ckp bnyk. tgh lapar.hee..chow! :')

42 comments:

H.J said...

chaw tu nak pegi makan ke??ahaha

Izzul Amir said...

singgah sini jugak ;) chaw tu nak pergi mana ? haha

http://encikizzul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Dynda said...

haha. nk g jln2 carik makan. opss

Dynda said...

@izzul
chow nk pegi bw la.. rajin tak? hek

yayaconan said...

jemput singgah :)

http://cikdayaconan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Dynda said...

@yayaconan
oraito~

Belog Sambal Belacan said...

sambung gelak kat sini pulak..hahahaha..hahahaha..:)

Dynda said...

jgn gelak bnyk2 sgt.. kurang pahala puasa nt kang. eik? haha

osHin said...

singgah ke blog best :)

Dynda said...

@oshin
tq singgah :)

Cik Purple Pinkypuff said...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Mohd Hazwan Hashim said...

1st time dtg sini tengok kot2 ada yg best :)

mindaKhayaLan said...

singgah berkhayal kat belog best ni..hehehe

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Luqeem™ said...

snggah..tgk blog yg best ni!

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

cx's said...

cx dtg terjah blog best ni.. cx suke header miss dinda!! Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Anis Athia said...

singgah sini..best la blog ni ^_^

jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

QasehSuci said...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah sini...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Amoi said...

singgah belog best :)

Dynda said...

@cik purple
nasib baik pndai nyanyi. hek

Dynda said...

@mohd hazwan
dtg la lg utk 2nd, 3rd n strusnya. hee.. >.<

Dynda said...

@mindakhayalan
jgn nk berkhayal sgt la kan. hiks! :P

Dynda said...

@nurhasliza
jgn ngintai lebey2, nt btal pose. eik? heh

Dynda said...

akhirnya.. dah selesai bls kunjungan korg sume. tqtqtqtq :'))

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

Dynda said...

tq nad :)

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mohd Hakimi Zulkifly said...

Dynda, kalau ditanya blog dynda best ke tk?? kompom la MHZ kata best..hoho
Blog ni simple tapi menarik plus cantik..'happy blogging dynda'

http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Gadis Berkaca Mata said...

singgah dr segmen BA.
blog ni cumel:)

http://shahimarzone.blogspot.com/

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

CikMiMiey said...

singgah dtg berkunjung ke belog besh ni dari segmen BA :)

dan follow ~

jemput singgah sni juge

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

p/s : nak pi terawih ler pulak .thehehe

Run Away said...

Salam...Sy blogger baru..dari BA..;d

DoodleLicious said...

Hyeee...

Salam perkenalan, ^^

datang menjengah walopun tertinggal ketapi nak join, huhu..

kalo nak dudel free, singgah la ^__^

azlina_muhammad said...

salam kenal...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog n done follow awk....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Lulu Caldina said...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

~AmyLiana86~ said...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

kura said...

Erk. dulu abg ben dah follow aku. tp aku belum lg follow dia. gila poyo kan aku. hahaha

Dynda said...

kau mmg kura! berlagak. whoops.. hahaha

Mohd Syahidi said...

salam....
dtg terjah blog best...

follow kamu....

http://sa-xi-di.blogspot.com/

trimas bnyk2....