!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Thursday, 11 August 2011

UiTM Low Standard?? Oo.. Gitu Ek?

Assalamualaikum..
jom potpet petang bersama dynda!
jom kita booooo sape2 yang blajar kat UiTM.
boooo...! low standard dow!! booo...!

OII!!
sape brani boo aku sula! biar batal puasa hang! heh.
tatkala ini mood aku tengah menyirap sebab ade orang kutuk tempat aku belajar.
see? aku okay.. aku! bukan dynda lagi dah. takpe kan?
huh. semangat "UiTM di hatiku" amat menebal dalam diri dynda okeh! jangan cuba2 nak kutuk UiTM depan aku. nescaya aku akan turut sama mengutuk. aikk..
bukan kutuk UiTM lah! kutuk org yg mengutuk tu. faham? tak faham sudah.
ate, mike tu hebat benor ke sampei nak ngutuk tempat awok blajor?
kalo mike tu hebat benor, nape mike idok dapat masok u?
noh! mike pegi masok UO (pasaraya untung orang ramai) lerrr.. lagi high class daripada UiTM kot!
huh. cisss kek betul punya budak.
mike sbenornye dengki dengan awok.. ye dak? sebab tu mike ckp cenggitu.. idok gitu mek slamoh? *bukan nama sbenar tau! jp lg mek slamoh tersedak smbil mencekik akok sebab aku sebut nama dia. tu la, sape suruh x puasa? lalala~
ala.. sape student UiTM? jom backup dynda! ahaha.. aku pnakot, sbb tu perlukan geng.
ok smuanya dusta belaka. awok tak takot pon kat mike.. wekkkkk! *jelir lidah sambil tarik pipi*
yela.. aku tak pandai, sbb tu masok UiTM je.. ok, puas hati?
oii cik kak, UiTM pon UiTM laa... tapi ramai je graduan UiTM yang dapat kerja kt luar sana nu haa.. pasal yang menganggur tu toksah kira la, graduan U lain pon berlambak je yang mengerjakan ladang anggur kan? so.. sume same je.. "rajin bertani, dapat la hasilnya" klo malas, sendiri mau ingat maa..
kan? ok la, taknak panjang2. babai =.="
UiTM di hatiku.. lu tau??
surat cinta:
doakan saya berjaya ye! ^_^ *muka menggoda cket. AHAHA.. ok aku tak gedik. zzzzzzzzzzz

17 comments:

yaya | mohd said...

uishh...geram betol klu ade sape2 yg ckp uitm ni low..
kte pon ade pna yg ckp cmtu..
lgi2 pkcik yaya sndri yaya ckp cmtu...
mule2 dye ckp uitm ni low.
sbb pd awlnye institut je..
eyhh..marah btol yaya..
uitm bnyk da lhirkan pljar2 yg cmrlang tau...
tpi skrg ni ank dye sndri gak yg msuk uitm..tros snyp dye...

yaya | mohd said...

sabar jela k..
dato dahol pena ckp...klu org yg ckp cmtu sbnrnye dye jeles dgn kte..huhu

diya said...

okayyy dynda !
count me in. nak jadik geng!
sape kutuk uitm tuhh?
amboiiiiiii. tak kesah lah mane2 U.
yang penting bukan takat mase blajo neh, mase keje nanti. bukan tak dpt keje kalau grad from uitm. ishh geram. UiTM dihatiku!

syafiqah zainuddin said...

sape yang kutuk uitm tu?sengal betul.ingat dia hebat sangat ke.dia tak tau ke most student uitm memang confirm dapat keje? uitm student sgt laku okay.

p/s:uitm mana?

miss dynda said...

@yaya
umm2.. tu la pasal. mulut org ni takleh nak tutup

miss dynda said...

@diya
set.. jom serang!! ahaha.. ade la sorg makhluk yg jeles.. layankan saje. hoho

miss dynda said...

@syafiqah
kan kan kan.. sengal yg amat. dye terlebih hebat la tu, sbb tu takde u yg brani nk trima dye! grrrr! =.="

*dynda uitm machang. eh, sem dpn kt kota bharu :')

Cik Bell said...

xptOt mengkome2 tu kata begitu..
semua U sama jer..yg beza taraf..tapi pelajar dia punyer IQ lain2..pedulik la apa kata org..yg penting niat kita nak menuntut ilmu k..;)

mOhD hAfiz said...

biar mane2 pon kite stdy, msti niat krana ALLAH.. org2 yg boo tu da lupa pokok pangkal mnuntut ilmu.. yg penting kte blaja bsungguh2 bawak blik sgulung diploma/ijazah bg kat fmly kte.. ^_^

Fathin Fazila Razali said...

asslammualaikum... jom kita sula mereka. haha... sorry. even zyla tak stdy betol2 dlm uitm tapi under uitm.. apa ke jadahnya dok mengutuk tmpt org stdy.. sabar jelah.. biarkan mereka nak cakap apa.. kita buktikan yang kita blh berjaya

kura said...

kau klu bab membubling mmg class la dynda. hahaha..


erk. sy utem. so sy tak mahu masuk campur. haha

miss dynda said...

@cik bell
x patot.. x patot.. ish3.. hehe tq cik bell ;)

miss dynda said...

@mohd hafiz
hiks. btol tu btol! :D

miss dynda said...

@fazila
jom! nak sula pkai ape? kahkahkah. umm2.. layankan saje..

miss dynda said...

@kura
membubling tu ape kura? dynda x pndai omputih... kahkahkah. choi!

*masuk tolak taknak?lalala~

zulhilmi.tempoyak said...

tnye dye....ble kluar nnt org dpt beza x ko graduan mn..
hmmm

miss dynda said...

nanti nak tnye.. hiks! biarkan dye dgn gebangnye.. huh