!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Thursday, 4 August 2011

Wanna Stop Blogging.. Can I?

Assalamualaikum.. korang dah lunch ke blom? ahaha.. ok stop.
ouh ouh, rupanya dh 4 hari tak update blog ni, patot la rse lain macam je.
macam ni la jadinya bila incik malas mula merasuk dalam diri + incik penyakit mula dtg menyapa + incik kepala otak yang tak mahu menyumbangkan idea = cik dynda akhirnya tak update blog selama beberapa hari. trima kasih kpd smua incik2 skalian.. *ramai pulak incik ye?

wait2, nak suruh jenguk kat atas jap.
hey! tengok kt mana nye tu? ni je.. kat ats ni je. tajuk ni je haa..
agaknye mesti ramai yg suka klo dynda stop blogging kan? tak payah la melayan merapu meraban melalut dynda ni lagi dah. ye dak? ok sila bersorak beramai2.

yela.. klo incik stlaker pon kadang2 boleh rasa annoying ngn entry2 dynda, inikan pula org lain kan? kwang3.. pdn mke dynda! tp nmpak macam ade lg yg sudi jenguk2 blog dynda ni. mercy.. :)



nota kaki:
-ehh..toksah happy sgt, dynda bukannya nak bersara betul2 lg pon dlm blogging ni
-ade tak ayat2 berbaur DBP cket? bese la baru abes mentelaah 2 buah novel. hamek kau! *saye pon kadang jiwang gak bang! :')
-sorry, entry yg tak memberi manfaat. rugi masa je klo baca. huu.. babai.

10 comments:

kura said...

ada la ada.. mcm a samad said. wuh.. pembaca novel rupanya si dynda ni.

haa ada je org nak jenguk blog ekau dynda. jgn nk bersara sgt hahaha

diya said...

ada je yg masih nak melawat blog dynda :)

syrupmasin said...

ehh jgn bersare..ade punye yg akan jenguk sini..percaye lah :)

Nurasyiqin said...

ngatkan nak bersara betol dah !! sunyi la cikin x de member..haha..patotla lme tak update..ngadap novel rupanya..

even dynda merapu pun tapi cikin suka baca okei??hehe..cikin tak pandai nak merapu cam dynda..

miss dynda said...

@kura
maigod.. dynda tak layan la karya a samad said.. sastera sgt.. hakhakhak

ha, layan novel sbb mmg dh xde kje lain dh. huu.. busan!

ade sorg dua jela pon. hiks!

miss dynda said...

@diya
hehe :')

miss dynda said...

@syrupmasin
aminkan saje.. hiks! :)

miss dynda said...

@cikin
belom tiba msanya lg kot..aha.
aah, jumpe dua bijik novel, sakan lak mmbce smpai lupa dgn blog. hiks!

mercy darl.. :')

Niena Pengembara Ilahi said...

jgn putus harapan :D

miss dynda said...

@niena
bukan putus harapan, tapi malas.. hehe :')