!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Tuesday, 16 August 2011

Gossip Oh Gossip: Tang Mana Best Nye?

Assalamualaikum..
arini hari ape? klo musim tak sekolah mesti tak ingat hari. apekekes nye dynda.
*konon budak skolah. heh

ape gossip yang hangit hangat sekarang? ade sesape bole bgtau dynda?
maklum la, dynda ni selalu ketinggalan KTM cket klo bab2 gossip artis ni. 
*tau KTM tu ape? >.<
heh, memang aku tak minat pon nak amik port pasal gossip2 retis nih.

kadang2 gossip yg dh bertahun lamanya, bila ade kengkawan sebut;

kengkawan: "weh, si polan tu blablabla"
dynda: "eh, pasal ape ni? nape aku tak tau?"
kengkawan: "laa.. ko tak tau ke? dh lame la cite ni.."
dynda: "hoh. nak buat cmane, aku tak berminat nak jdik wartawan yg tak bergaji ni. >.<"
*eh, wartawan ke?

nampak tak kejakunan budak dynda ni?
ah! tak kesah la. malas nak amik pusing. bukan dapat ape pon. dok gitu?
lain la klo bergossip pasal retis ni dapat 1 juta tambah doblas juta lagi. bole jugak wat kawen.
demmmit! haremmm..

korang yang suka bergossip lak? cecite ke'enjoy'an korang bergossip pasal retis ni? heh heh heh. sekians :')

nah. ni utk mereka2 yg suka bergossip

dan ni utk mereka2 yang tak berapa nak suka gossip(mcm aku)hahaha
p/s:
bukan nak hentam sape2 ye! ni sbbnye dynda dh takde modal nk update, sbb tu merapu2 je entry. huh. :(

18 comments:

idzanfashila said...

go ape gosip.
sip ape siput~
HAHA!

Dynda said...

dan HAHA! lagi >.<

rara pinkmafia said...

but rara loikkkeee gossip.hehhee

sifu im said...

kanda suka ape klu org gosip kanda ngn cikaro cun la dinda..haha

Edy Fee said...

singgah komen n follow blog kamu :)
jarang nak jumpe ladies tak suke gossip.hehe bgus2

Faraa Eiman's said...

pengaruh cterw gossip girls la nieyh , haha

kura said...

i mmg xsuka gosip2 ni uu.. menyampehh! tambah gosip pasal artis. rancangan MELODI tu. mencik mencik. kiteww ta cukeww tgk cite tuuu. haha

i'm ezza haniza said...

kite suka gosip.hahahaha

Dynda said...

@rara
oh, eh? hehe

Dynda said...

@sifu
asek2 cikaro je kanda nih. demmm! haha. yelah, sifu kn ensem! :DDD

Dynda said...

@edy
mercy.. dh singgah, komen n follow belog edy jugak! :')

Dynda said...

@fara
tak penah tgk pon gossip girl tuh. haha

Dynda said...

@kura
eh eh, kite same la uuu.. kite pown ta cukew aw! cisss haha

Dynda said...

@ezza
tak dapek nak nolong.. heheh

Mohd Hakimi Zulkifly said...

wah..dhsyt dynda..go dynda..go..hoho

CikMiMiey said...

wuhuu .. haaa , gossip pe tuh dinda ..ehh kite same laa kot tak suke gosip2 nih . haha

Dynda said...

@mhz
ape yg dasat nye? hoho

Dynda said...

@cikmimiey
okeh, da bole jd geng! hak3 >.<