!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Wednesday, 17 August 2011

Angkara Orang Ketiga, Aku Kau Tinggalkan

mood: sedey :(

summary:
wohoho.. ditinggalkan oleh kekasih? kasihan deh loo...
sekarang ni nak percaya cakap aku yang hidup ni unexpected?
lagi sakit hati bila ditinggalkan semata2 untuk bertunang dengan perempuan lain. perempuan yang pernah dia sayang suatu ketika dahulu. tapi perempuan itu jugak yang pernah dia kutuk sewaktu bercinta dengan aku.
bedebah punya lelaki. selamba badak, cipan, cicak tokek, dan sewaktu dengannya lagi kau tinggalkan aku. tanpa alasan yang kukuh. di mana silap aku?
boleh tuju lagu?
nah, sila dengar lagu spring-pesanan buat kekasih
*****
pesanan penaja:
ingin mengetahui kesudahan ceritanya? sila buat tempahan dengan kadar yang segera.

woii!! ini cerita betul la. dalam mimpi aku tadi ni. siap nanges2 bagai. dh la real punye nanges! sedar2 je aku dah tersedu sedan. cisss. dermm! dermm! 
dermatology sungguh!

Ya Allah ya Tuhanku, jaukanlah mimpi ngeri sebegini daripada menjadi kenyataan. Na'uzubillah.. Amin



p/s:
sorry, masih kebingungan plus mamai lagi. hohohoii~

17 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

pehh mmpi upanya, takpe.. nangis2 leh leh jdikan senaman mata hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

pehh mmpi upanya, takpe.. nangis2 leh leh jdikan senaman mata hehe

Dynda said...

hehe.. senaman mata dlm mimpi. terbaik punya! >.<

syrupmasin said...

eeerr..mimpi ke??

Dynda said...

mimpi jerr.. haha

Edy Fee said...

mimpi pon smapai nak nanes kew.kahkahkah

Dynda said...

@edy
nanges dlm mimpi la.. mcm x bese. hahah >.<

kura said...

nasib baik aku baca sampai habis. MIMPI ye. cis. cite dah real.

Dynda said...

ho la kura. ingat ko sorang boleh buat cite MIMPI? aku pon bole laaa. ahaha.

*tp mimpi ni btol2 mimpi,bukan rekaan smata2 =.="

Pyka Rahmat said...

mimpi kalau jadi kenyataan.. mahu terjun bangunan ni. hihi

Lulu Caldina said...

Blog ni dah tersenarai dalam bloglist Lulu-Pages :)

kura said...

haha.. yela dynda. kau pom hebat gak ye bermimpi2 ni. hah! jom amsuk dlm mimpi aku? eh.

Dynda said...

@pyka
haha. terjun bngunan yg pling rendah pon x brani.. >.<

Dynda said...

@lulu
yeay! syg lulu bnyk2. hiks :')

Dynda said...

@kura
jp lg ak msuk lam mimpi ko. jom perang!

*eh?mcm penah dgr ayt last tu. HAHA

Gen2Merah said...

wakakaka.. rupanya mimpi.. hampir lagi saya nak tumpang bersedih.. ehe

berkunjung dari blog cik Lulu Caldina..
followed u .. salam ukhuwah

Ikhlas
~GenMerah~

Dynda said...

@gen2merah
hiks! owh mercy.. salam ukhwah :')