!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Friday, 4 May 2012

Runsing+Penat+Kecewa+Ohsem=a Happy Happy Day

Assalamualaikum..

jap, nak buat ayat bajet retis kejap:
umm.. sorry readers.. kiteww bizi cawngat cawngat minggu ni.. mesti ade yg bengang kan sbb ade yg pollow kiteww tp kiteww tak pollow balik. eshh2. tamo mara mara. tamo tamo *geleng2 kpale*

heh heh. awak. kite biziii. nt kite pollow awak balik. ye? ye?
blog2 kesayangan gua pon tak berape sempat nk jenguk. sadis
serius kehidupan aku semenjak dua menjak tiga menjak dan bermenjak menjak ni bizi mengalahkan PM. betul, tak tipu. hari ni pon akceli aku (students UiTM kampus KB) kena pegi jumpa dato' jib.wajib katanya. tp aku malas nak pegi. penat tahu? shopping lg bagus. haha. opss

nak dengar cite tak? jomla jomla *tarik2 baju* rumate aku yg sorg tu tgh seronok sambung tido. heaven gila d hari jumaat ni. yg lg sorg pulak? entah hape yg dbuatnye depan laptop tu ha. main game agaknye :3
aku? bosan gila. so, baik awak layan titeww membebel kt sini. kalo tak, titeww piat tinge awak. 
*pengsan doploh minit*

oh, pasal kebizian kiteww tu. mggu lepas cuti, tp otak tak cuti pon, dok runsing pasal test dan esaimen yg belambak. pastu hari isnin ade test. selasa takleh rehat gak sbb rabu ade test pulak. khamis? lagi lah bizi. kluar rumah pkul 9.30 pagi, jumpa katil pukul 12 mlm. peh!
tapi kan, khamis(semalam) merupakan a happy happy day bagi aku. kenapa?

1) semalam aku dengan bangga nye mengejoinkan diri dlm program 'walk with me'. berjalan sejauh 7km bersama sultan kelantan. sultan sanggup mencemar duli berjalan bersama rakyat. mana nk cari? :D
 oh x nampak muka sultan yg hensems :3
dapat baju cantik dan sijil hokkay ^^
 sebelom mula
jalan smbil pandang belakang mmg style :3
eh, dh TAMMAT! XD

eh jap, ade lagi.

2)  malam pulak pegi dengar ceramah free dpd Ustaz Don si hensem dan Ustaz Azhar Idrus.
ohsem gila mereka. makcik2 dan pakcik2 pon beriya gelak. aku yg muda ni terpaksa cover gelak kontrol ayu. bhahaha. ok yg ni xde gambau. saje mls nk tempek, korang bukan nak tengok pon. HEWHEW :3

tu je aktivitas nya. tp it takes time for the whole day. u noe? y u don't noe?
sekian.

motif:
nak cakap sorry tak sempat trace tapak kaki korang. tunggu ye, gua datang ni, gua datangggg~ eh. terover pulaks. kbye

24 comments:

kura said...

pehh.. kurus awak ye jalan 7km.. ouch! rampinkkk nyaa. haha

Mr.She said...

haha. kurengg asam jawa kau kuroo :3

Boni JLL3 said...

betul cakap kura tu..nampak ramping la.hehehe

Mr.She said...

semuaa nk perli. stress! HAHA

-SUPERGIRL- said...

lurh ore kelate ruponyeeeeee ... hihihi . mee tak sempat nak pegii :(

zulhilmi tempoyak said...

kim slm kat kawan2 ye... heee..

mungkin sbb tekanan tgok muka dah bkedut sket.. ;p

Mr.She said...

@supergirl
hewhew. memea la.. :P
ouh rugi! kalo g bleh jumpeee~ eheh >.<

Mr.She said...

@tempoyak
hahaaa! tempoyak ni nk kne masak buat gulai tempoyak baru tahu erti penyesalan :P

zulhilmi tempoyak said...

kenapa sy yg kiut ni sentiasa di diskriminasi.. hahahaha

Suhami Ahmad said...

wah, kedua2 ostaz tu ostaz peberet atok

Mr.She said...

@tempoyak
sape soh jd KIUT? err! haha

Mr.She said...

@atok
yeke atok? samee la kite. hewhew

syafiqakarim said...

kemain kau berjalan yeeeee

Mr.She said...

jalan ngn sultan beb. sape nk lepas peluang. yg bukan org kelantan pon beriya join. *riak* bhahaha

eLLa n aLia said...

ngan sultan? perghhh! nak gak..

Mr.She said...

wow, jeles? hehe :D

xila riston said...

eh eh main lari2 ehhhh ;p

Mr.She said...

jalan jeee.. hewhew ^^

Mk Syahir said...

untunglah badan ramping..boleh jadi model dr.rozmey xD

Cik FaRiZaM said...

lama tk exercise :(

singgah n follow sini :)

dr,
afasz.blogspot.com

Cik Yatt said...

bestnyeee wat aktvt cmni..sehat..hee

ainraus said...

nak ikut! nak kuruskan perut lah. boleh? wink2. :)

Teenager Housemaid said...

kejap kejap..mana satu awak ? conpius ni..hehhe

Yana Yoenas said...

woo..dapat baju pree woo... untungla mr she....dapat baju pastu dapat ramping2 lagi you .ahaks ^^