!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Thursday, 17 May 2012

Follow-Unfollow. Acano lah?

Assalamualaikum..
yeay! i'm back. rinduuu kiteww takk? tak eh? fine

jap nak cakap, ade org follow kiteww pastu unfollow balik 
*sbb aku x follow dia balik kot? -like i care. kahkah
nampak sngt tak ikhlas kan? dah ckp awal2 pon aku bizi tak sempat nak balas jejak segala.
nampak benar lah dtg blog buruk ni stakat tekan button follow, pastu shout 
"kitew follow awak.. follow balik aw aw!"
bukannya baca pon entry yg terpampang mintak simpati supaya dibaca tu -_-

sukahati la awak. saya tak kesah pon dengan angka follower tu :3
aku buat blog bukan sbb nk pemes dgn angka follower yg beribu riban, bukan jugak dengan jumlah komen yg beratus-ratus macam retis. and, bukan jugak sbb dok gilakan duit pakcik nuffnang tu.
*ade jumpa iklan nuff tak kat blog aku? takde kennn :3

aku buat blog sbb sini jela tempat aku merepek bila bosan. sini jugak la tempat aku mengumpul sahabat2 sejati kat alam maya ni macam anak pakcik karimjuber bajet hensemMKS kaki berangan and ade la lagi beberapa kerat. i did mention earlier dalam entry sebelum ni.
so, i no need u as a follower sekadar pada nama. y u no understand? i'm juz looking for someone that can be a good friend like three of them. dats all. thank youu :D

xtau pun ape motif aku letak gambau ni -_-

kbye! :D



40 comments:

mohamad shazni said...

hehehe..selalu sgt da jdi cm tuh kan..ntah pape jek..biaq p depa lah kan kan kan..yg penting kite hepi berblog..^_^

Mk Syahir said...

owh..sweet..main game follow unfollow follow unfollow follow unfollow..syioq..kui3

dengg~kaki ceq jugak yang jadi mangsa -_-'

kura said...

eyyy. benda aku meme hensengg pong. hahaha..

er. aku selalu je unfollow mereka yg tak iklas blogging. HAHA

Mr.She said...

@shazni
haa. betul betul! ^^

Mr.She said...

@MK
haha. jd game pulak ye dop?

ok la tu kaki. kalo perut? err. bye! HAHA

Liyana Izzati said...

Memang ada jugak jenis orang yang terdesak sangat nak kejar follower sampai sanggup unfollow balik orang yang tak follow dia. Nampak sangat desperate letewwww..

Mr.She said...

@kura
kau hensem? jap nk pk doploh kali. kahkah

aku tak buat mcm kau sbb aku akn follow blog yg aku rasa aku patut follow je :3

Mr.She said...

@liyana
ha'a kan. sian dye. desperado. kahkah

Yummiest said...

awak awak awak, blog kita dah boleh di follow. follow laaaaa, kalau tak kita unfollow awak. haaaa. kehkehkeh :P

sis92 said...

huhu rajin pulak dia nk cek pastu nk unfolo..haish

Mr.She said...

@yummiest
okeokeokela. titeww dh pollow awak balik.. hek hek :P

Mr.She said...

@sis92
itu la pasai.. rajin benor.. kehkeh. bia la dye :3

Boni JLL3 said...

saya tak termasuk ke????????? sob3

Mr.She said...

ala abam boni.. td malas nk letak link banyak2 sbb dh mention earlier kt entry lepas :(

Maya Lisa said...

ada gak yang paksa uh suruh polo dio balik T_T cisss.. tapi takpolah ~ nak buek cemanoo ~


nak kucing tuuu tuu tuu, nak nak !

Mr.She said...

kan kan. nak buek acano lah. sabau jolah~

eheh. amik la amik la amik la.. hiks! :p

syafiqakarim said...

patut apak aku tersedak je -.-
kahkah

LIKE I CARE????kan kan.
aku selalu tak layan sgt org gitu.
sb org gitu selalu kejar follower.
tp baca dan komen nye idok ler penah nampak.haha

ah,lantak la beb.janji gua ada sama lu.ok baby?muah.

Mr.She said...

hahah. maap pakcik. maap maap

meme kawe sokong demo 1000000%!
eh? haha

ala baby ni.. xnk la muah2, nt kne tangkap.. bhahaha. dengg! geli oii -_-

KorN said...

entry untuk kamu
http://arjunapopkorn.blogspot.com/2012/05/review-follower-555-jom-terjah.html

Mr.She said...

terharu T_T

tq korn! :)

O CIKTEDDY said...

ok die balek sini x kasitau kite pon..uhuk =D

Encik Atan said...

nk cucuk matelah mcm nih....





jgn hiraukan gua~
(smbil korek tanah pakai kuku)

cendol said...

haha agree lorh..btw, tak tau la ape tu nuff nang ke nanananag ke. i dun care . hihihihkk

✰ BbyzyЯaRoxx ✰ said...

kita alami situasi yg sama, difolow dan unfolow, ala jeles lettew sbb blog kita lagi osem dari dorang kan kan kan, dorang rasa tercabar lettew tp xpe satu pergi 15 mari, so chillax :D

Mr.She said...

@cik
err. memang x bgtau sesape pon.. T_T

Mr.She said...

@encik atan
dah kenapeee? hehe :D

Mr.She said...

@cendol
yeee ke xtau? tipu niiii :P

Mr.She said...

@zyraa
aah kn. wat lek je. lantak kome nk unfollow. :3

KorN said...

amboi ber kome2 plak.. teman org kuale... ahaha...

Mr.She said...

err.. hai org kuale! kehkeh. kuale manaaa? :3

Bobo said...

kucing tu cakap bagi pihak mr she "ade aku kesah?" hehehe..

thanks sbb beri komen kat blog yg tak seberapa tu :)

Mr.She said...

hehe. kuceng tu mintak nasi la :p

no biggie la bobo. hehe :)

KorN said...

kuale kangsor

Mr.She said...

ooo... gittew

Ira Nira said...

sokong2..tul.xsuka sgt bila ada y follow kite pah 2 pksa suh follow dia blik...bia follower xrmai pn kan

Mr.She said...

kan kan kan. hewhew :3

Encik Atan said...

bhaaha....laju!



jgn risau....gua tak suka mematuk orang...haha

Mr.She said...

err! -_-"

kaishin said...

follow ke tak follow ke ada aku kisah..haha tetiba merapu kat sini lak..sori dan assalamualaikum :D

Mr.She said...

eheh. kiteww ponggg tak kesahhh :3

haha. wa'alaikumussalam :)