!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Friday, 25 May 2012

Nak Pilih Idea Manaaaa?

Assalamualaikum..
jomla gotong royong kat blog aku jap. sapu sawang2 ni. kalau boleh tolong tanam pokok sikit sebab aku tengok blog aku ni dah tandus macam padang jarak padang terkukur layaknya.
tak paham? inilah namanya metafora*yang sebetulnya aku sendiri pun sesat :3

baru lepas melepak kat kedai kopi cap APAKAH?? . aku rasa patut dinobatkan sebagai kedai kopi paling gempak abad ini. naik biol kepala otak aku. hantuk2 kat dinding dua tiga das baru ok sikit.

dan sebab lepak situ la aku jadi macam orang sasau tetibe tak reti nak hupdate blog ni. ayat lintang pukang. nak buat macam mana, kena troll dengan si IK ape ntah name dia. gigih kemain nak jd tukang komen terakhir sbb kononnye akan diREVIEW. last2 hampeh. terpaksa surrender. sadis oh. tapi blog lu sangat ohsem la IK. serius. tak tipu

tapi motif aku update ni bukannya nak crita pasal kat atas tu. cis. intro pun dah seangkatan dengan sungai nil. ape kes? ade ke orang nak baca ni? kalau tulis kat kertas ni dah lame aku renyuk2 campak dalam tong sampah. buang masa.

ekceli cik IQA kesayangan ni tadi datang buat serbuan. tanya nak hupdate ke taknak. tu yang tetibe hupdate tak menentu hala ni. ayat lintang pukang pun main langgar je. ekceli aku free dari hari khamis lagi. tapi takde feel nak update blog cikai ni. sebab serius idea aku berlambak. so, aku macam oh wadefishh men! mana satu aku nk hupdate ni? haa gittew. antaranya?



1) aku nak hupdate pasal anon yang terlebih ajar tu
2) aku nak hupdate pasal form 6. low standard sgt kah?
3) aku ingat nak buat review blog
4) aku nak tayang header baru aku (perlu ke?)
5) takde dah
6) kan dah cakap takde dah
7) takde dah! tu je aku nak cakap. kbye

30 comments:

Mk Syahir said...

yang no 1 tu mohon dipadam dari wish list..no 3 ok jugak..rebiu blog shayeww..hik3 xD

Selendang Merah said...

update zaman kanak2 pon boleh..hew hew..:P

bai baizura said...

nxt update selitkan nama wa sekali yek. ahahaha:))

Ik Hanif said...

jangan puji gua camtuh..kembang spender gua 3 hari 4 malam karang..bhaha..btw lu pun best ^^

kura said...

semua org sibuk cite pasal blogger apakah? apakah? amboih.

Mr.She said...

@MK
err. kenapaaaa?

heh. kena buat cabutan bertuah la kot utk review tu :D

Mr.She said...

@selendang merah
kalo nak hupdate pasal zaman kanak2, patploh pages pon tak cukup kot. haha

Mr.She said...

@bai
hehe. nt wa buat segmen lucky draw. cun? haha

Mr.She said...

@ik
dasat benau ayat lu. abes la spenda lu kalo cenggini. :3

hahah. tengkayuu la XD

Mr.She said...

@kuro
entah. aku rase dia pakai ilmu pelaris. kau tak rasa? hahaha. woi MK, maap maap maap! kahkah

Mk Syahir said...

wa syak ik hanif tak bace habis lah entry lu she..dia baca ayat yang lu tag dia ja..bhahaha

Mr.She said...

wa pun syak mcm tuh MK. ahh malas wa nk pk. hahaha

hairy said...

update ja pape yg rsa nk tulis..klo lg mnrik letak sya k...haha :p

Liyana Izzati said...

Hahhaha. Bnayak sangat idea tuh sampai tak tahu nak update yang mana. Transfer sini sikit. Nak beli nihh. Haha. Selalu jugak join grop apakah tu. Memang happening !

Mr.She said...

@hairy
aah kan. kalo letak name retis cam awk kompem la lg menarik kan kan? kehkeh :p

Mr.She said...

@liyana
haaa meh la beli. meh meh. sengget lima sengget lima. haha

happening gilakkk kan? kadang tu saje mls nk melayan. kalo tak, melarat smpai ke pg buta la mcm smalam. haha

Boni JLL3 said...

akhirnya berupdate jgak ye!!! hehehehe

Mr.She said...

akhirnya kan.. kehkeh

KorN said...

kalo nak ajak gotong royong, ajak la aku... aku rela.. tapi ajak time lepas gotong royong la yang time makan tu yer.. hahaha.... btul ckp SM, updet time bebudak best gak

Mr.She said...

haha. mkn jelah yg dye nampak. dengg

err. jomlah ramai2 update pasal zmn budakbudak :3

syafiqakarim said...

cam haremmmmm.
aku syorkan kau update psl
isu gosip.tak pun tauladan.
hahaha



lawa blog?hahaha

Mr.She said...

haha. y u no respect me IQA? hahaha :D

gosip? peh! bukan jiwa aku gosip2 nih. hahah

lawa? thank you thank youu. kahkah

Edy Fee said...

ganbung semua je idea tu.ehhehe hurmmm header bru yer

Mr.She said...

hai edy, lame x nmpak? hew

gabung? erk. jd ape la nt klo gabung. hoho

yup, header n template baruuu :D

Cik Yatt said...

review blog khas tok yat..hakhakhak..

Zakaria's daughter said...

datang belog wa. wa asik cite pasal pom6 jeh sampai lu naik muntah.

haha

O CIKTEDDY said...

apakah???

ekeke nak jugak :P

Mr.She said...

@cik yatt
eheh. tak nyempat la ni nak main review skang. banyak esaimen T__T

Mr.She said...

@zakaria's daughter
hai budak nerd. lame tak nampak? haha

tak muntah lg stakat ni bace cite luuu pasal pom6 tuh. wakaka

Mr.She said...

@cik teddy
nak ape? hewhew :p