!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Monday, 28 May 2012

Hidup Segan Mati Tak Mau

Assalamualaikum..
err. hai. setiap kali nak hupdet blog ni mesti aku terfikir 1 perkara. cuba teka ape?
teka lah. malas bgtau. kahkah

jap lah! aku tak start membebel lagi. dah nak chow? pekena kopi dulu secawan. tak mau?
sape pegi himpunan jutaan belia? angkat telinga cepat!
dengar kata ade artis nampak spenda? betul? opss! haha
harap2 xde anon dtg serang blog aku jp lg. tnya je. tak salah kan?
aku taknak cakap banyak. hayati gambau kat bawah ni
tak nampak? pakai la kanta pembesauuu :3
perisa tambahan:
ada yg cakap tu bukan K-Pop, tu J-Pop. ea? dah kalo J-Pop, tak dosa la ye? hewhew. 
PEACE YOO~! (-_-)V

JAPP! tajuk tu. err. maaf. tajuk terpesong. bye

35 comments:

syafiqakarim said...

wa pergi semalam.jalan2.

Mr.She said...

@iqa
best? hoho :3

hairy said...

xtau nk komen apa yg nih..bab2 ni kan xbp pndai..haha

Mr.She said...

@hairy
err. xtau nk komen apa? tu ade soklan. xnk jwb? hoho

Ik Hanif said...

korang ada hati korang nilai, korang ada mata korang perhati, korang ada akal.? korang fikir laa sendiri..Assalamualaikum

Mk Syahir said...

rosak~

Mr.She said...

@IK
mcm pernah bce je ayt tu? haha

Mr.She said...

@MK
amendeee yg rosak? -_-

syafiqakarim said...

aku pegi semalam xde hape je.
aku shopping kt jom heboh je.
tgk GT Asia.haha.benda2 tu semua aku xminat.smlm tomok pun aku xpandang


kahkah

Mr.She said...

buat ape pandang tomok, dh ade biniiii. kang marah bini dia. hahaha

Selendang Merah said...

sm tak pi..so nak komen pon kurang taw..tapi seeloknya program macam tu baek di kurangkn kalau nak adakan boleh lebih kepada yg baek....

sis92 said...

sis tak pegi pun..

Abey Mirul said...

Mendaki gunung mencari garuda,
Patah kaki tersilap langkah,
Jika iman punya didada,
Pasti hati tahu mana yang salah.

#hanya mampu menegur di dalam hati kerna pemimpin ada yg buat tak tahu. Apa nak jadi sudah. Huhu.

bai baizura said...

hoho. tula pasal. asal belia jek nak buat hiburan. konon taktik nk tarik minat org dtg.psfftt-,-

jelah said...

sy xpegi..xdpt nk komen..

KorN said...

nasib baik aku kat utara, kalo aku kat putrajaya, ntah2 aku pon prgi jugaks.

kura said...

aku pg putrajaya hari tu. tp aku tak tgk kepop. aku tengok sukan air je. mcm mana?

*ada atlit dari indonesia tu gila cun ckp lu. ceksi. eh? ha ha ha

Boni JLL3 said...

baik dok umah daripada pergi tempat2 sesak tu.. buat sakit pale je ramai2 orang ni

Mr.She said...

@SM
umm. betul tu. tak perlu kot ade J-POP segala :3

Mr.She said...

@sis
pegi pon x dpt ape gak. kehkeh

Mr.She said...

@abey mirul
kan kan. sedih tgk situasi skang ni. sume dh tunggang tbalik T__T

Mr.She said...

@bai
hiburan melampau pulak tu :3

Mr.She said...

@jelah
hoho. better x pg kan >.<

Mr.She said...

@korn
nasib lah org utaghaa.. hewhew

-SUPERGIRL- said...

nasib baik bralaskn spndol haha

Mr.She said...

@kuro
dapat la saham pree. kehkeh.

awat tak ngorat? -_-'

Mr.She said...

@abam boni
betul lettew. dok umh tdo lg best :D

Mr.She said...

@supergirl
haha. nasib baik kann :3

inche hlovate said...

alamak tak thu nak komen..tak pi sane la..

*terkompius kejap dengn tajuk tu* hihi

Mr.She said...

alaa jgn la konpiusss. jgnla jgnlaa *gaye gedik* kehkeh

O CIKTEDDY said...

x suke berhimpun2 ni..baik tido.meoww ^^

Mr.She said...

memang. tido lagi best :3

eh, meowww~^^

Teenager Housemaid said...

saya tak pergi pun.. :(

SaddLone said...

tak pergi jgk doe! huwaa

Suhami Ahmad said...

kan...atok memang tak setuju tang tu.....x pasal2 nampak spender