!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Thursday, 5 April 2012

Kenapa Laki Minat Bola? and... Pelik tak kalau Perempuan AYU Minat Bola?

Assalamualaikum..

sejak bila pulak la aku ni jd minah bolasepak. nk tempek muka hudos kt sini cket bole?

cuba teka mne 1 guwa? :3

dari dulu aku tentanya2, kenapa laki kebanyakkan nye gila bola? best sangat ke tengok bola tu? pastu dok memekik melolong, dh mcm nk tercabut anak tekak tu aku tengok.
sekarang? eh! aku g tengok bola kt stadium lah! kalau lah boleh, aku taknak percaya yg aku layan bola segala. aku taknak percaya yg aku sanggup korek purse aku yang dah hampir tandus seperti padang pasir tuh utk beli tiket bola. harap purse je comel, duit? hampeh. pulak terlebih semangat pegi tempek sticker kt muka. nasib baik ade pakcik puji sticker aku comel. sticker jelah. x cukup power untuk menimbulkan perasaan PERASAN dalam diri aku.

seumur hidup sumpah aku tak penah buat perkara camni. tapi semalam, biar benar? buang tebiat mungkin
tapi kan.. since semalam baru aku paham kenapa lelaki (perempuan pon ade gak) gila bola. tambah2 kalo pegi tengok secara live. dapat bersorak sampai habis suara, sambil2 tu bleh jd ubat paling mujarab utk masalah tekanan jiwa. cubalah. menjerit lah kau sesuka hati. takde sape nk hirau. kepuasan tuh penting.

bagi yg bergelar student, saya menyeru anda supaya mencuba teknik ini utk melegakan stress anda. pastu balik rumah terus bantai tido. esoknye baru kengkabut ngn esaimen. hahaha. ok tak lucu.
sekian, challos!

nota kaki cagu:
-perempuan ayu pon bole jd hantu bola apee.. tp bukan aku lah. HAHA

36 comments:

Mk Syahir said...

wah..dah pandai tengok bola kat stadium ye..tak ajak pulak tu..kalo tak boleh blanje..
ce tengok sini lagi banyak tips nak hilangkan stress =p

http://mksyahir.blogspot.com/2012/03/stress-kah-meh-cuba-tips-nih-kompem.html

Mr.She said...

hahaha. meh turun kelate lah dulu :P

syafiqakarim said...

dulu rajin oi tgk bole.
kalah laki.ckp je jersi apa..ada aje
haha.skng.....err..xde mber la


itew taw awak yg manew tawww :p

kura said...

maaffffff. sy lelaki jantan perkasa yg sgt tak minat bolaaaaaaaaaaa. sekian. hekhek

Mr.She said...

tak cukup perkasa kot kalau x minat bola.. hahaha

Edy Fee said...

tak salah pompuan tengok bola...cume jaga la adab sikit klau nak bersorak pon..hehe jgn over sgt...tp tengok live suasana mmg best

Mr.She said...

hewhew. tu pon amik port yg ade ramai family2 je.. segan ohh ngn muke tempek2 sticker lg. HAHA

Maya Lisa said...

ee kura ni mana mana ada je lah !

hihi ^^ mata suka juga ^^ tumpang melalak je kattepi. hahahha

fahmie firas said...

Thank you little cutie singgah blog saye :)

Mr.She said...

@maya
biase lah tu kurakura suka merayap. hohoh

Mr.She said...

@fahmie
no biggie mr.ohsem :P

Zakaria's daughter said...

kemainnnnn.
mana satuuuuuuu lu weh?
bingit tak tinge lu?

Mr.She said...

ala, teka la teka la.. haha gediknye.
wa dh sumbat kapas siap2 dlm lobang telinga wa. heavenn! haha *tipu

syafiqakarim said...

ni konpem byk komen masuk SPAM.
xpun..da kena PAM.err.


meh ah dtg stadium sh.alam.
ada pasar tani.bkn bola.kahkah

Mr.She said...

hahaha. weh! pasar tani buat hape? beli sayur? tggu kawen dlu. kehkehkeh >.<

Badrina Ibtisam said...

Hi kita tak minat bola :( Memang tak tau macam mana nak minat.. :( Hahah

Miziey said...

Kalau perempuan ayu tengok bola tak pelik sangat laa tapi kalau lelaki ayu tengok bola memang nampak sangat the very pelik. Bukan pelik sebab tengok bola, tapi pelik sebab lelaki itu ayu. Eh? okbai.

Mr.She said...

@badrina
haha. x dapek nk nolong..

Mr.She said...

@miziey
haha! ayatt.. saje nk buat org geli ketiak.kahkah. x dpt nk bayang oiii, part pling curious time dorg jerit. cmne agaknye ye. okHye XD

Abey Mirul said...

Kira okey la lelaki minat bola. Kalau lelaki minat makeup,alat solek dan anak patung serta semua laki nak suka warna pink.. Tak ke naya perempuan? Hahaha!...

Mr.She said...

hahaha. eeuww! tah2 abey kot yg minat sume tuu.. XD

Abey Mirul said...

Oh! No! No! Sila jgn salah dgn Abey. Abey masih dpt berfikir 1+1= 2. Bkn 3. Haha!. :p

Boni JLL3 said...

yeah.. sebenarnya bila da menempik sekuat hati kat stadium tu, stress semua akan hilang tau..

Mr.She said...

betul! rase mcm nk pegi lg. susah jugak bila dh stay dkt sgt ngn stadium ni. hohoo~

O CIKTEDDY said...

serius best layan bola..biar la team yg kite sokong tu kalah jnji puas lorh!haha
x dpt teka yg mane stu ni..yg mane?huhu

Mr.She said...

pehh. klo kalah frust kot.. haha teka la :P

Cik Yatt said...

cik yatt tak prnh pi tngok bola at studium..hohoho..mybe 1 day..

Suhami Ahmad said...

tahu x, atok tak ponah ,masuk staium tgk bola..kodokut punya pasal sanggup tengok kat tibi

Mr.She said...

@cik yatt
mcm azam tuh. hehe :P

Mr.She said...

@suhaimi ahmad
aloo kodokut bonar atok neh.. atok kan kayo, poe yolah stadium sokali sokalo amek feel. kehkeh

Zakaria's daughter said...

mana satu mana satuu

zulhilmi tempoyak said...

Nama saya mohamad zulhilmi zulkefli. Berusia 22 tahun. Lahir di lenggong perak tetapi dibesarkan di pulau pinang kedah dan perak. Sekarang menetap di bangi untuk terus mencari dan menggali ilmu. Mengikuti program kewangan dan perbankan. Berat badan saya terpaksa dirahsiakan. Tinggi saya pon begitu. Hobi saya ialah membaca buku dan mengumpul setem. Saya suka Menunggang motosikal kriss100. Berwarna biru.


Cuba terangkan pasal diri anda pulak. Saya Nampak anda mempunyi ciri-ciri yang best. Anda agak kiut. Tampan. Cun. Cantik. Menarik.


Ehhhhh…. xtau la nk tulis ape dah...;p

Mr.She said...

@anak pakcik zakaria
xnk bgtau :P

Mr.She said...

@tempoyak
hape merepek ni heh? heh? :3

syazwan said...

hahahaha.........cube teka....ofcos la tau yg mane,,,

zulhilmi tempoyak said...

kadang2 xbtol. hahaha