!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Wednesday, 18 April 2012

Why So Empty?

Assalamualaikum..


はあなたを嫌いにプッシュしないでください

ce translate ayat atas tu from japanese to english. aku nk tgk dapat maksud same ke tak dengan aku translate
(ofkos la pakai khidmat pakcik google translate yg kadang buat aku jadi sawan tu)

eh jap, wahai abam2 hensem, taff, perkasa lagi budiman sekalian. serta wahai kakak2 dan adik2 yg cantik, cun, jelita, pelita, lilin, lampu neon, sekalian. mohon sedikit perhatian~
kawe ni nak tanya sikit.. tulung jawab deh? eh! mek kelate kawe..

ape aku merepek ni -_-

guys and girls, lelaki ni kena ada sikap "pelindung" kan kan? tambah tambah dengan orang yg dia sayang, bukan? 
so, kalau orang yg dia sayang in a trouble or a big problem, ofkos la dia akn lindungi org yg dia sayang tu. kan kan? 
tapi kalo kata sayang tp TAK lindungi? ekceli ekceli dia TAK sayang la kn? 
sayang kat mulut je mungkin. haa tu je tu je nak cakap. kbye

motif: aku pun xtau ape jadahnye aku buat entry ni :3

oh ha! nk ckp ni, gua nak balik kampung sminggu. sorry kalau x sempat nk g buat huru hara kt belog2 kamu dan kamu dan kamu kamu sekalian yg gua sayang. sobs! 

22 comments:

kura said...

apa ni apa ni. dah mcm dotor cinta dah kamu niii. hahha

Mr.She said...

sekali sekaleee je pong kurap kurap :3

satu pon ko x jwb soklan aku kn kuree. nmpk sgt ko x bce. kahkah

Mk Syahir said...

please do not encourage me to hate you?
aiyoo..nape mau benci membenci nih..baik jadi tukang banci penduduk..ade pekdahnye..hihi =p

protect??waaa..too subjective woo..mana taw kot-kot dia protect kot celah bedah lain =p
~think +ve~
hehehe (Y)

Suhami Ahmad said...

kalao yang dilindungi tu dah jadi hak milik yang sah...bagi atok tak salah...

syafiqakarim said...

apa kah ini.apakahhhhh
hahah

O CIKTEDDY said...

biarlah sah dulu naa...ekeke

kalo ngn keluarga,ofkos la =D

lynn kamarul said...

hehe ni entri sempi penah dibaca.. terbaek la... tp lelaki ni kadang2 ego meninggi la dear. susah nak baca tindak tanduk diorg..

eLLa n aLia said...

mngkin dia sibok kot.. and dia percaya ko boleh jaga diri sndiri kot.. hoho.. selamat balik kampung..

Darl Eqa said...

nak balik kampung? belikan la ole2 :DD

Cik FaRiZaM said...

pe yg terjadi ni???merepek....hehehe :

salam perkenalan & follow sini

dr http://afasz.blogspot.com

Boni JLL3 said...

betul la tu..kalau sayang kena ada sifat melindungi..kalau tak ada..hurm...susah nak cakap

Zakaria's daughter said...

pakar motibasiiiii lettewww!

ahh!

lalala

Mr.She said...

@MK
mcm lain sikit je mksudnye. kehkeh

Mr.She said...

@atok
hewhew. betol betol :D

Mr.She said...

@syafiqakarim
xde hape hapeee pongg :3

Mr.She said...

@cik
ok baiklahh :P

Mr.She said...

@lynn
yup2. absolutely

tp ego pmpuan pn tggi gak :P

Mr.She said...

@ella
haha. terlebih sibuk mungkin -_-

Mr.She said...

@darl
hapeee je yg spesel kt kampong ni haa. hewhew :)

Mr.She said...

@cik farizam
heheh. biase la tu merepek >.<

slm suai kenal jugak. eheh :P

Mr.She said...

@boni
kan kan. hampeh :O

Mr.She said...

@ank pkcik zakaria
nk motivasikn diri sendiri ponggg tak mampu. kahkah