!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Friday, 27 April 2012

This We Called FriendshiT!

Assalamualaikum..

pesanan penaja: nak benci gua? sila. orang kata berani kerana benar. bukan?

ok lets proceed bebeh! 

sila pastikan anda menggunakan kanta pembesar patploh kali ganda

tragis ke situasi tu? maaf aku memang tak berseni. eheh. nampak macam innocent kan? kalo takde penerangan terperinci la, agak2 korang si "dia" tu tengah bersedih kenapa? kena tinggal oleh kawan2 mungkin? heh.
sebab tu omputih cakap don't judge a book by its cover. jadah apa nye tu? budak sekolah rendah pon reti sebut. tapi maksud mendalamnye tau ke dop?

dpd situasi kat atas, kita nampak 'dia' tu innocent kan kan? people people, jgn buat assumption kalau tak tahu hujung pangkal. yang nampak baik tak semestinya baik, yang nampak jahat tak semestinya jahat. contoh aku la, muka ganas tapi dalam hati ada taman. kwn buat dek kat aku pon aku boleh nanges sorang2 celah dinding. puii. buat malu.

moral nya, 'dia' tu tak patut jual cerita, mintak simpati konon innocent sedangkan? diri sendiri tu dah tahu hakikatnya. orang sekeliling mungkin boleh kau tipu, tp kau kena ingat Allah sentiasa melihat. 
u got what i mean? good! ha ha. problem? butt hurt? hurt feeling? annoying? ha, sila halakan cursor anda ke button CLOSE, pegi layan game angry bird lagi bagus. oke? oke? sekian sahaja ceramah tak cukup adab gua untuk hari ni. byebye.

note:
-sometimes kita xleh nak berlembut sangat, kang orang pijak2 kepala. bukan?
-btw gua mmg takde manner pon. at least gua tak kacau hidop orang. orang je yg suka huru harakan hidop gua. dah. challos! PEACEEE YOO~! (^_^)")

20 comments:

Mk Syahir said...

errr..thayew mintak maap lew..awak slalu marah2 thayew..sedih leww cani

Mr.She said...

eee awk bilew jd gewdikk ni? geli titeww :P

kura said...

xpaham. mohon lebih penjelasannnn? hahaha

Mr.She said...

hanya org tertentu je yg akn paham kuraaaa. haha. kau? err tak perlu phm la kot :3

syafiqakarim said...

awak angan gituw taw.
itew kan ada sebagai awan awak.
namo sedey2 taw.
itew biasanya byk saba ngan awan2 itew.dan selalu bg muka.tp bila meletop.itew bg kaki jeww


itew mcm nak lempang awak la sb aja itew tulis cmnih.

Terbang Bersamaku said...

mmg tak patut lah manusia yg hipokrit dan menayamar jadik innocent walhal dialah yg suka tabur fitnah, cerita benda2 buruk..ish2..tak patut..

Khuzrin Kamarudin said...

Ini lah dunia. Takde hitam, tak menarik. Tak gitu? :D

Suhami Ahmad said...

titew terkesima kalau dapat kawan cenggitu jugak...huhu

Atiqah Wadiah said...

kiranya,si dia ni hipokrit je lah lbh eh?saba ye..nnt dia akan terima p'balasannya :")

Mr.She said...

@iqa
ehehew ehehew~ itew nk ckp tahniah sbb awk bjye tulis gewdik gewdik cenggini >.<

Mr.She said...

@terbang bersamaku
kan kan. sangat tak patut. -_-

Mr.She said...

@khuzrin
yeke? takde hitam la menarik :3

Mr.She said...

@atok
atok terkesima.. tp titew dilema.. XD

Mr.She said...

@atiqah
hewhew. gitu lah citenye.. :)

mohamad shazni said...

thitew jhanjhi titew akan tawan ngn awk tampai tile2..:P

Mr.She said...

ehehew. cukew nyew titew.. maceh awakk..

kahkah

Boni JLL3 said...

hehehe..ni ada la dia tuju kat sapa2 tu kan??hehe

Mr.She said...

hehe. takde la abam boni. tp... memang pon! HAHA

xila riston said...

itew uke angat awan engan awak....hahaha cara tak?;p

Mr.She said...

hahaha. sume org jadi pelat. eshh3.. :P