!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Friday, 13 April 2012

BABI Betol Lah Kau ni Babi!

Assalamualaikum..

jauh di sudut bilik terdengar suara si teruna dara sedang mencarut-carut dengan carutan berunsur kebabian
"eshh! babi betol lah kau ni babi"
"mati la babi.. nape susah sangat?!"

itulah antara carutannya. terserlah kebabian di dalam carutan tersebut.
hoi! maap maap. mlm ni semuanya berunsur babi. situ babi sini babi. ni lah babi nye
geram pulak aku tengok babi ni dok relaks2 kt bawah batu dan kayu tu. siap gelak2 kt aku lg sbb x mampu nk menjahanamkan mereka. cis.

sorry la kawan2, aku bukan nak carut2. aku tak biasa carut2 nih. aku memang dilahirkan innocent taukk? perasan ke? ahh xpe kot sekali sekala. heh.

gigih nye aku dok main game angry bird nih. dh dekat patplohratus kali dah aku dok cuba nk menjahanamkan babi2 tuh. tolonglah aku..
sume salah rumate aku nih. sape suruh bagi game angry bird kt aku? senin ni nk test oii. pengsan.
okbye.

note:
-degil gila babibabi ni =.=
-sempat ke agak2 nk study 4 chapter dlm 1 hari? makkk~ T__T

22 comments:

syafiqakarim said...

kahkah.
mmg mencarut doh kalau main game tu
sb...da mmg gitu.haha

Mr.She said...

haha. kan kan. sabo jela

Maya Lisa said...

ya Allah, ingatkan kena apa lah tadi semua macam mencarut jak. hahaha

Mr.She said...

hahaha. maap maap :P

Teenager Housemaid said...

kahkahkah
sengal..
mati0mati ingat tengah marah kat orang..
rupa2nya main angry bird..kehkehkeh

Mr.She said...

hahaha. jgn mati lg. kite baru nk kenal2 ngn dye. eh eh :P
hewhew

Cik Yatt said...

hahaha.. mmg emo keh maen bnde niee

Mr.She said...

yup yup. kehkeh

Zakaria's daughter said...

babi ?
errrrr.
babi ?
errrr.

O CIKTEDDY said...

tak suke weh game ni..bosan giler kot.agaga =D

Miziey said...

Gua dapat 3 stars untuk level nih. Nak tips? sila tenangkan diri dan anggap target yang kita sasarkan itu adalah babi. Eh? memang babi pun. Babi lah tips macam ni. Opps! tercarut carutan berunsur kebabian jgak lah.
x)

Boni JLL3 said...

hahahahahaha.. ingatkan marah pasal apa..rupanya pasal angrybird he,,hehe

Mk Syahir said...

haha..bakor je babi tu..takpon sumpit laju2 xD

Mr.She said...

@zakaria's daughter
err. eh? err.. >.<

Mr.She said...

@cik teddy
kahkah. seronok laa. yg tension jd mkin tension. :3

Mr.She said...

@miziey
lu merepek ape? xyh nk babi sgt. kehkeh :D

Mr.She said...

@boni
kahkah. tahniah tertipu :P

Mr.She said...

@MK Syahir
bak pinjam sumpit jap :P

Suhami Ahmad said...

bab1?....alamak

Mr.She said...

err.errr. dh mmg namenye cenggituuu :3

fatin hanani said...

haha ingtkan carut kat sapa..haha..mmg patut pun..dah nama dia mmg cam tu hihi :D

Azee Hana said...

hahaha...lawak2..haha