!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Thursday, 12 April 2012

Ouh LOSER, Please!

Assalamualaikum..

huwaaa!! kesal. gua kesal. gua kesal sbb x sempat nak blogwalk kt blog2 kesayangan gua. gua rindu giler dgn kesewelan mereka. opss!
ni semua salah gua. gua yg membizikan diri. tp gua memang bizi. T__T
  *eh, GUA? sejak bile pulak =.=

lari topik!

ehehem! dear loser, please.. sebelum kau kutuk orang, aku nak mintak kau beli cermin. kalau mampu, sila beli cermin yang boleh cermin diri kau dari atas sampai bawah. kalau tak mampu boleh pinjam cermin kt rumah aku ni. 
kenapa cermin? sebab aku nak kau cermin dulu diri kau tu. dah cukup perfect ke? dh rasa hensem/cantik ke? untungla kalau kau perfect. tp setahu aku takde manusia yg perfect atas muka bumi ni.

so? 
so kalau dah tahu diri tu tak perfect, tak payah la nak kutuk orang segala. baiki je kelemahan diri sendiri tu dulu. kalau perangai sendiri pon macam cipan, layak ke nak kutuk2 orang? 
weh, kau nak kutuk orang tu sebab rupa/fizikal dia? ekceli kau kutuk ciptaan Allah kau tau tak? 
orang kata, adat dunia la yg kuat buli yang lemah. kalau kau hebat sangat, tak payah nk aim dekat yg lemah la, pegi aim dekat yg sama kuat macam kau. baru COOL!

people, ingat. WHAT GOES AROUND COMES AROUND. tahu?
harini kau kutuk orang tu kau kutuk orang ni. kau buli orang tu, kau buli orang ni. weh, harini hari kau. esok lusa? kalau kau tak merasa balasan kat dunia ni, kat akhirat sana kau nak lari mana?
okay? aku emo ni. sekian

-hutang duit balas duit kan? hutang jejak pulak? ok jp lg aku langsaikan. tungguuu :3

14 comments:

Mk Syahir said...

wahh..marah betoi nih..hehe sabaq2 =)
tapi memang style la ayat gitu =)

Mr.She said...

SANGAT marah. pheww~ :3
ayat mana? kehkeh

Mk Syahir said...

semua =)

Mr.She said...

haha. :D

Boni JLL3 said...

wah..sabar2.. namo marah2.. chill. jom kita sama2 menyanyi lagu awan nano sama2..

Mr.She said...

awan nano? pheww! haha. >.<

O CIKTEDDY said...

kan.nak kutuk pon kena ade ilmu..er sbnrnya prkataan lebih sesuai utk komen ni ialah mnegur..hehe
nk tegur kena ade ilmu.ha bru betol =D

Mr.She said...

fikir jap. nk kutuk kena ada ilmu? kehkeh. >.<

Miziey said...

:O Apa kes? kamon, chill down please. :)

Mr.She said...

kes bengang la ni. pheww :O

Maya Lisa said...

huissh ! adikk napa ni sayang ~ kita dush dush orang tu sama sama ^^! jom !

Maya Lisa said...

huissh ! adikk napa ni sayang ~ kita dush dush orang tu sama sama ^^! jom !

Mr.She said...

hewhew. marah ni akak comel. jom2 :P

Suhami Ahmad said...

hutang nyawa, di bawa ke mati...eh