!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Saturday, 29 October 2011

Desperate Sangat ke Sampai Nak Mempedajal Orang??

mood: bengang

Assalamualaikum.. salam satu blogger! *ade ke?
jap nak tanya, kat hospital ada provide ubat 'bengang' tak? klo ade nak g mintak sedozen. wuuu berasap nih!
jap nak tanya lg, (aku kan banyak tanya..dlm kelas je senyap.) puii! haha
ade tak sesapa kerja dengan celcom? anda patut baca entry ni. boleh? 
jap lagi saman aku, then aku saman hang balik. nak?

woi! kalau dah kerja tu, kerja biar ikhlas, jujur, amanah! bukan nak pedajal orang la bodo.
ha, ni aku bengang la ni. perlu ke nak tipu2 orang semata mata untuk dapat commision? klau la aku jumpa balik manusia tu, memang aku sula hidup2. *ade ke org sula mati2? opss

memang la silap aku jugak sebab tak aware dgn benda2 alah mcm tu, tp salah hang (dealer celcom) la jugak sebab bagi maklumat cam haram kt kami (aku n kwn aku)
ko nak sangat commision tu sampai ko sanggup tipu orang? suka? nak makan duit haram?
cakap TAKKAN kena charge pape kalau aku tak activekan nombor tu, tapi tup2 aku dapat outstanding bill beratus2. ape tu? tak cukup dengan tu, dapat pulak surat konon nak saman aku!
damn la!
aku tak sebodoh itu la nak bayar untuk benda yang aku tak pakai!
*duit tu baik aku buat derma kat org2 yang memerlukan daripada aku bazir bayar benda yang tak perlu.

ni ha menatang alah tu, memang aku tak pernah guna pon la!

free la konon. free kepala hotak kau

-jp lg nk g wat report kt persatuan pengguna. siap la kau siap!! grrrr

6 comments:

kura said...

hahah. sabar dynda sabar..

kawan aku pun pernah gak terkena benda ni. surat saman sampai rumah kot. surat lawyer pun ada.

gila gila.

Dynda said...

tu la wey, mmg sejibik sejibun sebabun same ngn aku la tu kot. aku pon dpt surat lawyer. bengong. then ape cer kes kwn ko tu??

Kumbang Jingga said...

celcom nie memang keje dia suka saman org...aku pun pernah kena dulu tapi aku bayar gak sbb tak mau panjang cerita..

Dynda said...

@kumbang
rugi kot byar bnda yg x perlu.. bukan sikit. klo stakat puluh2 ringgit tu ok lg, tp ni ratus2

widiea azira said...

perhhhh nasib ak x try aritu..nyaris2 dh tuh

| cik azeya | said...

peh . menakotkan jugak celcom nehhh