!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Friday, 11 November 2011

Bangga Letteww Dia Ada Blog...

Assalamualaikum..
amacam raye haji? banyak dapat daging? hiks!

hoi orang kampung, aku ade belog!
hoi orang bandar, aku ade belog!
hoi orang utara, orang selatan, orang asli, orang utan, orang2, dan pelbagai jenis orang lagi,
nak tau tak? aku ade blog! blog tau blog?
ini lah dia belog.. eh yeke?


heh. ade blog cikai aje ade hati nak menunjuk. choyyyy

huh? suka hati la, x kena bayar nye punnn
hari tu ade la sorang minah selenga ni, pegi present pasal blog dalam BEL's presentation.
itu ade ampun lagi. ni kalau dah siap jadikan blog dia sendiri sbagai contoh, mane org tak menyampeh nye punnn. kan? *huh. kompem budak tu nk buat kje senang aje (':

boooo! tak tahu malu la minah tu.. sape namenye?

*erk. aku lettew! shh jgn bising2, maluuu! miahahaha

ouch! ouch! sorok muka cket, ade sesape nk pinjamkan topeng kamen rider kt sayeee tak?

err..err..sbenarnya dynda bukan nye nak promote blog dynda nye punn. yg dynda jdkn contoh tu juz earning yg pakcik nuffnang bagi je punn. dynda juz ajar dorg cmane nk buat duit je punn. salah ke punn. semoga audience2 haritu nye punn xde la nk misunderstood nyee punnn. hoh
banyak benor "punn" nye punnn

ah!sudah la. sape kate aku buat entry ni xde motif?? 
ade adee. nk buang sgala persepsi negatif mereka2 terhadap dynda si blogger cikai neh. 
oke sekians. wengg wengggggg
*omakkau tertonggeng jatoh moto

peace yaww~!

nota kaki bangku:
-mcm ni la jdnya bila dh buat kje last minute. main rembat jela ape yg ade dlm kpala otak >.<

10 comments:

diya said...

heee. diya nak letak link kat fb pun tak berani sbb takut kawan2 satu batch baca. apatah lagi nak present. dasatlah dynda. hehee


btw , spt lama tak 'berjumpa' dynda. :)

Dynda said...

hehe. dynda ckp pasal nuffnang jela diyaaa.. >.<

aww~ kan3? sory lme x 'jenguk' diya, dynda busy~ wuu :(

Edy Fee said...

klau dpt pon tak mkan.huhuhu

Dynda said...

erk. tak mkn daging? o'oww.. >.<

widiea azira said...

ak pon malu gak wey nk promote blog..huhu..
lg satu ak engt ping blog tu xde org tau..rupenye kluar kat wall adeh!! malu weyh....

Dynda said...

haha. lex r. standard r tuh blogger :D

Niena Pengembara Ilahi said...

meh sni sikit daging tu

Dynda said...

xde la k.niena.. hihi >.<

kurakurazubir said...

haha... macam macam kau ni.

xpe la, janji kau IKLAS update blog. haha

Dynda said...

hoo kura, hoo