!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Thursday, 13 October 2011

Bloggers i follow~

Assalamualaikum sohabat..
am i a blogger?? 
ish, layak lg ke digelar blogger klo hupdate belog pom dua tiga kerat je sebulan? adoyai. sila la jadi pelajar finance, then anda akan tahu betapa SERONOK nye course tersebut.
-iklan semata2



ini bukan segmen macam Salih Yaacob i follow yeeee.. 
ini segmen merepek dynda! 
so, sesape yang nak ade follower biol cam dynda ni, meh3 tinggalkan link anda kat sini.

syarat2 nye? sangat mudah:
1)warganegara Malaysia sahaja. (ok yg ni tipu) kang jd diskriminasi pulak
2)lelaki dan perempuan sahaja. gay,les,kunsa dan yg sewaktu dgnnye tidak akan dilayan
3)korang tak perlu buat entry utk dynda pon, juz tinggal link kt sini je. *ahem, baik kan dynda? :p
+sila nyatakan kenapa dynda perlu follow anda

okeh, itu sahaja. bubye :)
p/s: pelik tak pelik. since start sem baru ni, harini baru merasa hujung minggu. DAN BARU SEMPAT MEREPEK KAT SINI! deymm. sekians

10 comments:

NUN@ said...

i follow..huhuhu

NUN@ said...

i follow..huhuhu

widiea azira said...

aq les..so xyah layan aku..hahaha

Dynda said...

@kak jieha
hikhik, syida pon dh follow kak jieha gak :')

Dynda said...

@widiea
ok, dh sdia maklum. muahaha

haja ghadzali said...

www.cikhajaghadzali.blogspot.com

come to my blog and be my friend..thank you..=)

Niena Pengembara Ilahi said...

ada blog tu blogger lee

zulhilmi tempoyak said...

i am finance student too...hihihi

erkk....sbb sy kiut kot...sbb tu dynda kne follow...hihi

kura said...

dynda.... i miss yuu. eh. amboi! jom blogging!

Dynda said...

kura!! siyes weh ak rindu kt ko! smpai hati ko mnyepi. sdeyh sobss :'(