!~THANKS FOR VIEWING~!

!~W.E.L.C.O.M.E~!
ini belog buruk dan berhabuk dan tak laku dan dan dan... kbai.

Monday, 24 September 2012

Bersara Sementara

Assalamualaikum..

the very first thing nak mintak maaf sangat2 sebab tak balas balik jejak korang. yang tinggal komen, yang follow, yang jerit2 kat cbox. im soooo sory. tak sempat. lately banyak sangat benda nak kena fikir, plus masalah situ sana sini. nak manage perasaan yang upside down lagi. serius rasa macam serabut, serabai, semua semua lah.

and the most scariest thing is aku skang dah masuk ke fasa yang paling menggerunkan that is final year. gila scary tambah2 bila fikir :

"mampu ke aku habiskan part 5 ni tanpa failed?"
"mampu ke aku nak baiki balik pointer aku yang jahanam gara2 eco?"
lepas part 5 kena praktikal. nak praktikal kat mana?"
"mampu ke aku nak buat thesis nanti?"
"dah grad nanti, dapat ke entah keje"
"kalo tak dapat keja nak buat ape?"

dengan jumlah pengangguran sekarang mencecah 400,000. bukan sikit tu. ah. sesak otak fikir. taknak fikir pun kena fikir jugak. nampak macam lambat lagi, tapi sebenarnya tak lama dah. kot. takde masa nak main2 dah. tu lah, sekarang baru nak sedar diri kan. selama ni enjoy je lebih. hampeh.

so dengan ini aku nak cakap secara rasminya aku berehat sementara daripada dunia blogging ni. jumpa lagi nanti cuti sem insyaAllah. 

p/s: tapi kalau aku dah gian sangat nak hupdet nanti, aku hupdet je. tapi untuk blogwalking tu rasanya tak sempat. SORRY again :(

12 comments:

Mk Syahir said...

take ur time..will miss u tight2 T__T

boni kacak said...

jangan fikir terlalu jauh.. yang penting sekarang, habiskan belajar tu dulu dengan jayanya.. yang lain2 tu pikir nanti...utamakan dulu yang mana penting

Everything's Everythings said...

Awww yker.. xpe la do your best! ^^
dh habis exam nnti singgah2 balik ya ;P

Edy Fee said...

settle kan urusan pribadi dlu.rilex...edy pon stress gak akhir2 ni

hazwan hairy said...

gudluck ok!! jgn main fb byk..haha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

chaiyok chaiyok...

Zul De Alexis said...

berat sementara..nnt kembali balik yew gua tunggu saat tu...even kalau masa tu wa wujud lg wa akan komen kat sini lg..insyaAllah.. tapi seandainya wa x aktif dh..melawat lah blog wa yew mungkin ada kenangan kita bersama

Yana Sakura said...

Owkeyy kak she shi syg :)
do ur best tau sis,.
i know u can ^_^
chaiyokk..
<-- bdk neh always miss u.. :')

combi said...

gdluck with ur study !


#invited utk join giveway sempena pembukaan my blogshop :)

Edy Fee said...

sabar2.hehe edy nye pointer sem ni kompom jatuh..siyes byk ponteng klas n kursus

inche hlovate said...

jgn takut takde kerja.. kerja tu banyak cuma kita je.. same ade nak atau tidak. bila mula2 nk bertapak kita tak boleh nak demand sangat.. insyaAllah rezeki tu ada kay.. don't worry :)

Edy Fee said...

just go with the flow...
jgn risau
rezeki ada untuk setiap org